Det sittande jobbet

finkameran-330.jpg

finkameran-327.jpg

finkameran-323.jpg

Andra dagen på jobbet och jag är helt slut. Så mycket att lära sig och hålla reda på. Men jag har roligare än på mycket mycket länge. Kontor på tionde våningen är helflott. Men det bästa av allt är att det finns gratis frukt och att jag får sitta hela dagen. Jag har ju jobbat stående i två hela år. Man får ont kan jag säga. Att bara behöva sitta och skriva och hitta på ideer är overkligt.

Min fantastiska vintage volangklänning åkte på idag. Skorna är från Sko Punkten, tightsen har Anna sytt och chanelörhängen toppar outfiten! Oh, just det. Bältet köpte jag för tio pix i Jokkmokk.

Arbetsdag i favoritklänningen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Det sittande jobbet”

  1. grattis clara! du förtjänar verkligen det här! jag kommer dock att sakna det gamla upplägget, det var mer personligt. men jag vänjer mig.. 🙂

  2. Den svarta klänningen passar verkligen bra ihop med ditt blonda hår. Grattis till en helskön outfit! 🙂

  3. måste bara fråga var du jobbat innan? stående och allt. kram och lycka till med ditt nya jobb.

  4. gratulerar till jobbet, kul att du trivs! söt klänning, den klär dig 🙂 din blogg är som en vårblomma för mig, den gör mig inspirerad och ger mig ett leende på läpparna. den är som en glad melodi!

  5. Heja Clara! Jag blir så stolt över dig. Håller på att städa ur min mammas klädkammare, det blir en hel del återanvänt, det lovar jag.
    Synd bara på alla vackra kläder i obehagliga material som luktar illa.