Glencheck och google

Här kommer gårdagens outfit.  Iklädd min favoritklänning från Jumperfabriken nagelacket Pret a surf från Essie. I regel går jag ju omkring i fleecebyxor och en stor kofta här hemma men igår skulle jag in till stan för att medverka i Googles och Almis föreläsningsserie Digitalkademin – och berätta om mitt företag och hur jag byggt upp det. Väldigt roligt för jag älskar att träffa andra entreprenörer och höra deras tankar – det inspirera mig verkligen!

Tänk att i år är det fem år sedan jag startade mitt företag och fem år sedan jag började föreläsa med Annakarin. Det har blivit några hundra föreläsningar under den perioden och företagandet har gått från att kännas som en läskig plåga till  det roligaste jag vet!

Blå glencheck och lugg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Glencheck och google”

  1. Vad vacker du är! Och jag brukar också möblera skrivbordet på det sätt du gjort, så att en sitter med ryggen mot väggen och blicken ut över rummet. Får så mycket mer skaparro då. (Nu är ditt bord kanske inte just ett skrivbord, men jag gillar idén). Fin bild!

  2. Blir nyfiken på hur du tänker med plast och plastbantning som du ju skrivit en del om när du använder fleecebyxor? Om jag inte missuppfattat så består ju fleece av plast och avger plastpartiklar!

  3. Vanligtvis inget fan av Jumperfabriken men den klänningen var ju underbar, och du passar så fint i den!

  4. När jag var på bokmässan i Göteborg så gick jag plötsligt bakom någon som hade den där klänningen. I mitt huvud lät det så här:
    “Där är den där fantastiska klänningen UnderbaraClara har. Nu ska jag se om den är lika snygg i verkligheten. Ja, det är den verkligen. Men, ser inte hon som har den väldigt bekant ut? Hjälp! Det är ju hon!!” *svimmadepgastarstruck*

  5. JA tänk vad fem år går fort. För fem år sen satt jag o läste dina inlägg från en dator i Afghanistan 🙂 Det var så skönt att kunna läsa om Sverige och om vardagen här hemma.

  6. Har sett för mycket House of Cards på sistone och trodde nästan du skulle sitta med stilettklackar på där vid skrivbordet! Men du ser snygg ut på ett lite mer avslappnat sätt än vad Claire Underwood gör vid sitt hemarbete 🙂

  7. Hej Clara! Jag inspireras mycket av hur du vågat starta eget företag och skulle gärna vilja höra mer om hur du startade det? Hur får man ett företag som bland annat baserar sig på en blogg att gå runt? Ser du det mest som en kanal att marknadsföra dig på eller är det ett bra sätt att rent ekonomiskt kunna få fart på företaget? Och i så fall, hur går det till? Tycker att det är otroligt spännande och hoppas att du svarar. Tack för all underbar läsning och för att du så ofta i din blogg kan få mig att tänka till i vardagen. Allra varmaste hälsningar, S

  8. Åh, den är så fin den klänningen! Hade hoppats att kunna köpa den på rean, men hann inte innan den var slut 🙁