Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “längtans blåa blomma”

 1. Grattis till nya jobbet, SPÄNNANDE! Och vilken LYX att få blogga på jobbet. Att det är MENINGEN att du ska blogga på jobbet 😉 Jag har bookmarkat om och är redo att hänga med dig här på nya sajten!

 2. hm, enligt bloggkoll har du gjort en hel massa nya inlägg men jag ser dem inte. Är det jag som klickar dåligt eller är det bloggkoll som är lite trist eller uppdaterar bloggen gamla inlägg från förra bloggen?

  Grattis förresten! Hur mycket kommer du skriva utöver bloggen?

 3. NU! nu ser jag ju vad som blivit lite tokigt.
  Rss:en på bloggkoll tar upp alla nyheter som läggs upp på VF. Artiklarna och repotagen om umeå.. Så din blogg kommer upp som författare till alla nyheter i Umeå på bloggkoll.

 4. Hej!

  En av oss från Little Peaché har nu även en annan blogg som vsar vackra ting och inte bara kläder.

  Välkommen och titta Clara! Hoppas du ser något sött!

  Jag tycker du är strålande!

  Mvh Fivvi

 5. Grattis till det nya jobbet, det är ju hur ballt som helst! Lite tråkigt att det inte går att se när du skrivit inläggen, men det kanske går att fixa? Och så tyckte jag att din egen design hos webblogg.se var mycket snyggare än vf:s. Dina vackra bilder kommer mer till sin rätt i en stilren miljö. Jaja, bloggen är ju superb ändå, så jag tror inte att antalet läsare står och faller med designen. Lycka till med fortsättningen!

 6. Nej! Så tråkigt att du flyttat din blogg till en ny sida med störande reklam (ibland över hela sidan!) och annat. Jag kan förstå att du får fördelar genom att blogga här, men jag orkar tyvärr inte med kaoset här … 🙁

 7. grattis till nya jobbet! tyvärr måste jag hålla med alla andra och säga att din nya sida är väldigt enerverande. dels får man upp helside-annonser ibland och så funkar den inte med bloggkoll.se och så är den ju mycket plottrigare än din gamla fina blogg. hoppas att det går att lösa på nåt sätt med bloggkoll.se så att man kan följa dig.

 8. roligt med nytt jobb! vill bara påpeka att det vore toppen om folkbladet/bloggkoll kunde fixa så att man kan direktlänkas till din sida och slippa klicka runt och förbi reklamer och annat. och att det inte står på min bloggfeed att du skrivit om nazister, mördare, bränder och skolmat (: