överraskningspaket

Jag fick ett sådant fantastiskt paktet på posten igår. Bloggläsaren Sara skickade tre små paket och ett jättegulligt kort.

Så rart att man vill gråta. Tänk att det finns så snälla människor.

Tack Sara, jag älskade det!

finkameran-600.jpg

Ljuvliga örhängen

finkameran-583.jpg

Ett bokmärke, och under står det

Fasligt likt dig och Sixten. Åh, ja på pricken

finkameran-593.jpg

En superfin röd klocka som passar så bra på kökshyllan

finkameran-594.jpg

Och ett förtjusande saltkar.

Åhåhåhåhååååh!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “överraskningspaket”

 1. Nu blev jag ju underbart glad för att du blev precis så glad för paketet som jag ville du skulle bli! Och om du inte upptäckt det så måste jag ju tillägga att klockan är i ssuperskick och fungerar, men man behöver dra upp den ibland.
  Ha en fin dag, Clara!

 2. Hej! Inte riktigt vän med den nya sidan än, skrev precis men tror inte det kom fram 🙂
  Iaf ville jag säga att jag blev GLAD för att paketet passade dig så bra! Och så vill jag tillägga, om du inte märkt, att klockan fungerar perfa om man bara drar upp den ibland. Paketet fick ligga ett tag på hallmattan tills det slutat ticka……
  Ha en fin dag, underbara Clara!

 3. Sara har kommit att bli en vän till mig med och hon är en sådan fin människa! Sådana skulle världen ha flera av!

  Kram på dig, Clara, och ha en fin kväll!

  /Malin

 4. Sanny: Tack!
  Sara: Åh, jag har märkt det. Höll på att skrämma livet ur mig när den ringde. Lät som en slagborr 🙂 i alla fall har samtliga saker fått hedersplatsen. Tack kära kära du! Jag blir fortfarande glad när jag tänker på det.
  Malin:Ja, verkligen! Kram

 5. Nämen nu vill jag bryta mig in i ditt hus och kidnappa klockan. Jag blev nog lite kär i den! Så sött att skicka paket med söta små skatter.