Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “guldlock”

 1. Åh, Lockar! Mitt hår är helt omöjligt nu! Jag ska vara marilyn monroe i helgen och jag försöker och försöker verkligen få till lockarna (som jag lyckats med tidigare). Har använt både locktång och värmespolar men det vägrar! På fredag är det jag som sover i rullar!
  Lockar är trevligt i varje fall när det blir fint.

 2. sedan du flyttade din blogg har den mot all förmodan blivit bättre! kanske för att du har mer tid och energi att lägga ner pa den. min nya absoluta favorit. bra jobbat!

 3. MAlin: hihihi, så sjuk kul. ibland går det för fort när jag skriver. tack för rättningen 😀
  Hanna: ojdå. too bad
  Annika: ja, det är toppen! lycka till
  Anna: Du anar inte vad glad jag blir när du säger det! det är alltid nervöst när man genomför förändringar.Tusen tack

 4. hoho! Tack för att du med din felskrivning fick mig att skratta nu! Jag älskar när det är kul med ord.
  För övrigt håller jag med anna om att din blogg är finfin!
  Sov gott, fina du.

 5. Håller helt med anna, och jag tycker det är grymt bra att du tagit det ett steg längre, det är coolt och behövligt med tjejer som du i mediebranschen. Att tycka saker som att: ”nu är du en av de alla andra” samt att den andra sidan är mycket finare/bättre osv osv känns på många sätt egoistiskt. Detta är det du gör, och du gör det oerhört bra och det är ju en lyx att du får betalt för att göra det. precis som alla andra har räkningar som ska betalas. All cred till dig Clara, den nya sidan är sjuk bra!

 6. Jättevackert, och vilket sött hårspänne. Ska abolut prova någon gång, men då får jag nog vänta en hel förmiddag innan det torkar 🙂