Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer på “ton i ton”

 1. Men åh så fint! Jag råkar ju vara lite kär i prickar och dessa var alldeles underbara! Dessutom matchar du så fint med bloggbakgrunden också, det kallar jag ton i ton! 🙂

 2. oh vad lovely!

  jag gillar egentligen inte dessa ständiga sött/fint/snyggt/osv-kommentarerna (alltsa, bara ett enda ord eller tva, om hur fin en outfit ar, och sedan ett litet utropstecken pa det), men nu var jag bara tvungen. urtjusigt! jag laser din blogg dagligen men kommenterar aldrig. borde bli battre pa det. du paminner sa mkt om min mamma (vilket ar en komplimang!). samma stil, liksom. jag kan inte riktigt satta fingret pa det, men jo.

 3. Åh du e så himmla söt jag tror jag e lite smått förälskad i dig . Du är som frukost , middag och kvällsmat :). Du liksom ger mig ny och underbar kraft till att tro på mig själv och du ger mig så sjukt mycket och fin insperation till att våga vara den jag är och tycka om mig själv. Vill bara säga att UnderbaraClara är verkligen UNDERBAR 😀 Jag älskar dig på ett ofantligt trevligt sätt puss på dig och blogga på bara 😀

 4. Så vackert, rara du!

  Åker till Paris på en sen bröllopsresa nu så jag återkommer till bloggvärlden på måndag! Ha ett bra veckoslut och en trevlig helg, vännen!

  Kramar Malin på Ekoblogg

 5. Jag formligen älskar toppen och örhängena. Du ser väldigt rar ut i den där outfiten. Lite som en sagofigur. Men söt. Ja hoppas att du fattar!

 6. Hej Clara! Jag läser din blogg varje dag! Du är bedårande på dom här bilderna! Jag är också en av dom som inspirreras av dig! Du verkar vara en underbar unik människa! Så cool! 🙂 Kramar!

 7. Tack kära ni för alla rara kommentarer som får mig att rodna ner till tårna 😀 Jag bockar och niger och mummlar och tiger :*

  Jessica: Tack raring! De är köpta i Thailand tyvärrr!

 8. Men gu se fint! Jag blir så glad de gånger jag ser dig på stan. Så inspirerande!

  Lycka till med allt nytt som försigår för dig, jättekul!
  / Michelle

 9. Tyckte håret och örhängena och den lila färgen var skit snyggt ihop! du ser ut som en unik-docka!

 10. Åh vilken fin frisyr och klänning. Sån frisyr vill jag också försöka göra ikväll, tack för inspirationen!:)

 11. Kan man göra denna frisyr med långt hår? jag tyckte den var så fin skulle vilja försöka styra nått liknande! Ps: hoppas du tycker det nya jobbet är roligt, allt ser ju ut att gå toppen bra! Hör av dig om du passerar göteborg. Tänkte skänka en liten vintage grej till dig 😀