Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “varm choklad”

  1. Mmm, så gott! En obeskrivligt liten gnutta salt, typ 5 korn, gör susen i varm choklad. Tydligen ska det göra att kakaon och sockret blandas ännu bättre. Tipset kommer från en kompis’ kompis som faktiskt jobbat på NK i Umeå så då måste det ju bara stämma! 😉

    Kram på dig!

  2. ååååh så gott det ser ut!

    påminner mig om farmors varma choklad hemma i hennes kök. tänk om man visste när man var liten att ta till vara på alla hennes fina pinaler som bara försvann när hon lämna jordelivet…

    nå, till min fråga! fruktsocker. vad köper du för märke, var och vad kostar det?

    borde verkligen sluta med det vita knarket och kanske är fruksocker något för mig! (svara gärna i bloggen. vimsig som jag är glömmer jag bort o kolla kommentarerna här..)