Främmande fågel

 Den flickan är en främmande fågel

nyhus_1937_1203029436.jpg

Vingklippt och sårad 

 nyhus_1967_1202911782.jpg

Men omöjlig att bura in

nyhus_1958_1202912551.jpg

Hon bär en sorg i sitt leende

nyhus_1945_1202911892.jpg

Och en välbevarad hemlighet

nyhus_1963_1202911823.jpg

men det var som om hon flög mot en rutas fönsterglas

  nyhus_2006_1202912457.jpg
Slagen föll hon ner och rutan gick i kras

Text: Lisa Ekdahl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Främmande fågel”

  1. Så vackert, självklart är det Lisa Ekdahls text som du så vackert illustrerar. Vad är din hemlighet?

  2. Underbara Clara,

    Jag vill bara säga att jag tycker så mycket om din blogg. Jag mår så bra av den och till skillnad från andra bloggar väcker den inte hetsinternetshopparen i mig som får mig att tro att jag måste ha allt som alla andra har och se ut som alla andra gör. Din blogg får mig helt enkelt att vilja leva ett lugnt och vackert liv. Vad mer kan begära?

    Jag kan förstå att du tycker om niotillfems blogg. Det gör jag också på sätt och vis. Den är vacker och Sandra har liksom du skapat en egen värld genom sin blogg. En viss stil, en viss person. Men för mig är du något helt annat. Medan Sandra i mina ögon utstrålar osäker flicka med ett ohälsosamt kroppsideal (och en, för de flesta andra dödliga, ohållbar livsstil med öl och cigaretter och sena nätter) känns du så stark, egen och självsäker. Hållbar. Hälsosam.

    Du gör mig lugn, Clara. Jag ville bara säga det.

  3. Hej Clara. Du är så fin tycker jag. En riktigt bra förebild för unga tjejer. Jag undrar lite om hur du var när du var yngre..? Sa du alltid saker som du tyckte rakt ut, var du stark? För jag vill vara stark men det är svårt att veta hur man ska bygga upp sig själv inifrån när man är osäker. Jag vet att du inte har svar på den frågan, men du ger så mycket inspiration. Det hade varit roligt om du skrev något om hur du var när du var yngre. 🙂

  4. Åh, jag avskyr bloggar men din kan jag bara inte låta bli! Det är som att äta hallontårta med ögonen! Som att läsa sin favoritbok -den bästa delen av den. Det är en känsla av nostalgi och motivation och ledset och lyckligt på samma gång. Din blogg gör mig glad och får mig att tänka en extra gång på allt jag har och mindre på vad jag vill ha. Tack Clara!