Jag gillar att pyssla. På hösten är det förstår extra flott, speciellt när det är dåligt väder så att man kan sitta inne utan dåligt samvete. Här är några av sakerna jag pysslar ihop den här veckan:

hostpyssel1.jpg

Ett citronpotpurri som doftar gott. Jag torkade apelsiner och citroner i ugnen några timmar, slängde ner rönnbär och några kanelstänger tillsammans med färska citroner i en skål. Och det luktar helt enkelt ljuvligt.

hostpyssel-6.jpg

Man kan göra många tjusiga saker av äpplen. Ljuslyktor är inte dumt. Gröp ur ett äpple och tryck ner ett värmeljus.

hostpyssel-3.jpghostpyssel4.jpg

Rönnbärsgirlanger är förstås himla flott. En jul hade vi temat lantligt/naturligt i vår julgran och då trädde jag, min syster och mamma otaliga meter girlanger att ha istället för det där glittret på tråd. Nu har jag gjort höstfint i en gammal kristallkrona istället. Åh.

Enkla höstpyssel för barnen