Höstpyssel

Fredagar hämtar jag alltid tidigt på förskolan och så hittar vi på något kul! Idag var det så fint väder så vi gick till sjön och kastade sten och plockade löv som var extra fina. När vi kom in fick lillen limma löven på blått papper och så gjorde vi höstkort. Mycket populärt att få hantera limtuben och komponera kort till farmor och lillkusinen och moster och alla…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Höstpyssel”

  1. Åh, vad mysigt! Jag och lillen är ensamma hemma imorgon, tror vi satsar på en skogstur, lövpyssel och brasor vi med. Kanske till och med lite höstförberedelser i trädgården!

  2. Ååååh! Ser precis ut som den ryggsäcken jag hade när jag gick i Mulle! Hade mitt märke fastsytt på precis samma ställe! Spooky…

  3. Åh, vilken fin ryggsäck 🙂 Påminner mig mycket om min barndom på 70-talet. Har du ärvt den eller är den från loppis? Önskar att jag hittade en sådan. Och vilka fina höstkort du och Bertil gjort. Gillas.

  4. Åh vad mysigt, ett tag när jag var barn så var min mamma ledig på fredagar så brukade vi hitta på saker då. Är sådant som man nostalgiskt ser tillbaka på när man blir vuxen… 🙂

  5. Åh kan inte du göra ett eller fler inlägg där du samlar lite inspiration för hur man kan pyssla med små barn. Har två små tvillingar som är 2 och jag är inte så himla uppfinningsrik när det gäller pyssel så skulle vara så fint att få lite tips på vad man kan göra och lite detaljerad information hur man gör det och vad man behöver för material.

  6. Åh, mysigt! Just detta gjorde jag och femåringen härmodagen. Nästan-tvååringen kanske också ska testa att klistra löv.