The kristet utseende

Under de två år jag bloggat händer det att folk undrar om jag inte skrivit fel i min slogan; The Kristet Fashionistiska Feministiska  alternativ du älskar skulle ju nämligen låta bättre om det hette The Kristna fashionistiska feministiska alternativ du älskar Men – detta “fel” är en blinkning till det gamla punk/ metallbandet The kristet utseende vilka äger det bästa bandnamnet någonsin. Det är därför det står som det står. Så, vad säger ni ? Har jag The Kristet Utseende eller vad?

hair4_1195595088.jpg

Stora glasögon, förvuxna framtänder samt en bibel under armen.

Frälst feminist sjunger ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “The kristet utseende”

 1. Kristet utseende är tveklöst det bästa bandnamnet någonsin! Bör hyllas, och jag tycker att det blir hyllat med råge!

 2. Hej!

  Jag hittade inte din mail någonstans så jag skriver här istället. På lördag ska jag bjuda hem min mamma och pappa på fika eftersom min kille fyller år. Hon har gått ner ca 10 kilo på senaste och löper nu betydligt mindre risk för diabetes och andra sjukdomar som hon klart låg i riskzonen för.

  Du verkar ju vara på en hejare på att baka och jag undrar om du har något tips på “nyttigt” (fri tolkning)fika, för att uppmuntra henne. Jag själv är less på att min familj har så onyttiga vanor och jag skulle verkligen vilja slippa att bli fullproppad med tårta så fort någon fyller år, och just därför skulle det vara kul att kunna presentera något alternativ.

  Svara gärna till mailen eller bloggen.

  Tack på förhand

  /Annie från vi visar vägen

 3. Definitivt, Clara! Du har the kristnaste utseende man bara kan ha 🙂 Haha, jag har faktiskt fattat det där med namnet … Annars hade språkpolisCecilia kanske kommit, men icke. Jag gillar din slogan!

 4. Hej Clara!
  Kunde inte låta bli att kommentera detta inlägg. Vet du om det är sant som det sägs att The Kristet Utseende tog sitt namn från Kristian Luuk??

 5. Hmm….vet inte om du någonsin lyssnat på the kristet utseendes texter….tveksamt skulle jag tro.

 6. Jenny: Tycker jag med!
  Annie: Åh vilket bra initiativ. Kolla Claras receptkategorin där finns både “nyttiga” chokladbollar och chokladmousse. Lycka till!
  Cecilia: Eller hur 🙂
  Anna: Jag stöttar inte bandet som sådant, jag tycker bara att deras bandnamn är genialiskt. Jag tog deras bästa attribut och gjorde det till mitt 🙂

 7. Jag har hört från folk att vi kristna ser likadana ut. Och ja, både jag och många av mina, gillarna kristna vänner har lugg och gillar second hand-väskor och sjalar, och pumps.
  Lite som att man vill vara kyrktanterna. Och de vill man ju för de kan vara sjukt goa. eller riktiga surkärringar, men då får man vända andra kinden till och nu vet jag inte vad jag pratar om längre.

 8. Ganska festlig anekdot om namnet The kristet utseende, det sägs att det kommer från Kristian Luuk. Ja eftersom det låter som christian look. Direktöversatt. Kan ju inte garantera att det faktiskt är så, men det låter ju nästan för långsökt för att inte vara sant.

 9. Nej, The Kristet Utseende fick sitt namn när medlemmarna satt och bläddrade igenom gamla ex av Vakttornet och upptäckte att alla som var med såg likadana ut.

 10. Hej Clara! Spana in din vf mail tycker jag:) Det skulle vara jättekul att göra ett studiebesök hemma hos dig o din garderod. Den är då fin på bild:) hare bäst! 😀

 11. På tal om kristet utseende. En gång för några år sedan på en fest tyckte en person att jag hade fel färg på mina Chuck Taylor-converse eftersom de var mörkturkosa och inte naturvita. Personen menade på att alla kristna ungdomar hade naturvita converse-skor. =)

 12. Haha jodå!
  En gång var jag med i en tävling, då tre prästbarn tävlade mot tre teologistudenter. Vi hade klätt ut oss i turist- och disney-t-shirts, stentvättade jeans ihopknövlade med läderbälten i midjan, pippilotter i håret och stora glasögon. Det kan vara kul att driva med sig själv ibland:D
  (dock förlorade vi, men skit samma)

 13. Miriam: Vad kul, fast synd att ni loosade 🙂
  Kajsa: haha
  Johanna: Tack för mailet och tipset!
  Anna: Vad bra!
  Bahaba: Jasså!’
  Klara.: haha, då kanske det stämmer!