Köket

Ni brukar säga att ni vill se bilder från vårat femtiotalshus och här kommer några från mitt kök. Jag gillar färger, mönster och hyllpapper samt att förvara ingredienser i plåtskrin. Föga förvånande.

uc-1279.jpg

Jag samlar på utländska ingredienser och fina matförpackningar. Gardinerna är köpta för några småpengar på en loppis.

tesermoni-394.jpg

Massor av fina plåtburkar som man blir glad av

uc-1289.jpg

Hyllpapper! Finns att köpa på Ica tror jag.

Translation

We live in a small house from the 50’s and here are som pics from our kitchen. I love bold patterns, vintage ceramics and bright coulours as I’m sure you can tell.

Fler favoriter i plåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “Köket”

 1. hela ert hus verkar vara väldigt fint, “pyssligt” och genomtänkt i sin inredning 🙂
  men jag måste fråga, när jag ser ert hus och andra i liknande stil… är det inte svårt att hålla rent? så att man måste damma och torka jämt?
  jag skulle aldrig kunna ha inrett sådär, det skulle bli jättesunkigt efter några veckor :-/

 2. Åh, vad sött! Jag fick dille på plåtburkar i somras, så jag länsade mammas förråd och släpade hem en massa och smällde upp dem på en hylla på väggen. Problemet är att bara en massa burkar är inte så snyggt, så nu står de där på sina hyllor och hånar mig.

 3. Jag har också någon slags plåtburksfetish, min pojkvän får ibland spader på alla burkar jag släpar hem och som jag alltid är övertygad kommer fylla någon slags funktion. Och det gör dom faktiskt alltid! Man kan ju stoppa allt i en burk så blir det mycket snyggare 🙂

 4. Hejsan!

  Jag ville bara få tala om för dig att du är så fruktansvärt BRA Clara!
  Du är en förebild för mig och jag mår så braa bra bra av att läsa din blogg. Tack för att du förgyller min dag, varje dag!

  Du är bäst.
  /Kram från Veronica

 5. Ja, rutigt hyllpapper finns på ica-maxi iallafall. Men jag undrar, vet du vart man får tag på sån fin hyllkantsbård?

 6. Härlig blogg! Ps…du vet väl att google har en funktion som översätter din hemsida till andra språk? Jag har den på min, kolla in =) (under länkarna)

 7. Skriner längst upp till vänster på den mellersta bilden, precis ett sådant har min farmor ärvt av sin svärmor! Hon förvarar nu sysaker i det och det är enligt mig rasande fint!

 8. Bästa, fina Clara: jag är en språpolis. Därför reagerar jag fånigt nog när jag läser din annars trevliga blogg. Snälla, sluta att skriva “vårat”! Jaja, jag vet att jag är en petimeter.

 9. Tack kära ni vad ni är snälla. Tack för alla fina ord och all pepp ni skickar. Glad 🙂
  Lina: äh, jag är så slamsig av mig så jag bryr mig inte ifall det är lite skitigt. Än har jag då inte märkt ngt 🙂

  KRAM