Paketinslagning

uc-2991.jpg

Idag har jag slagit in mina första julklappar. Egentillverkade. Åh. Mysigt.

Förresten. en kompis till mig som jobbar i butik skulle fråga en engelspråkig kund om hon ville få julklapparna inslagna. Hon sa
Do you want me to rape this christmas clap?
Behöver jag tillägga att den stackars kunden tackade nej.

Today I wrapped my first christmas presents. I love gift wrapping!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Paketinslagning”

 1. Åh, jag ska också börja tidigt i år. (Det säger jag iof. varje år, men ändå…) Svengelska kan bli väldigt kul ibland. Som min konmpis sa till en dörrvakt i Australien. “I fogot my leg at home.”

 2. Vad mysigt! Brukar du vara i god tid med julklappar? Förut har jag varit ute i absolut sista sekunden. Det är fruktansvärt.

  Förresten skrev jag ett gäng rader i min blogg nyss om ditt inlägg om kvotering.

 3. Hej snygg Clara! Would you share with us your tips when it comes to make selfmade x-mas gifts? I’m not working and I’m totally broke this year. It would be VERY helpful.
  Stor kram till dig och ha en bra dag!

 4. Hei Clara!
  Bare en liten hilsen fra nabolandet. Er innom og leser i bloggen din hver dag. Gjerne flere ganger om dagen 🙂 Du er virkelig til inspirasjon 🙂

 5. Clara, jag snubblade över din gamla blogg och har läst och läst i timmar nu. Jag tänkte på ditt inlägg om vilka olika typer av kommentarer man får på bloggen och jag måste nog också sälla mig till de hängivna numera, en sån som kan skriva mycket och länge om hur hänförda de blir av bloggaren. Så här kommer det: Du verkar vara en av de mest spännande och insiktsfulla människorna som finns. Att du har varit med om så mycket och ändå har styrka och mod att dela med dig av det, det finns inte ord som kan beskriva det. Jag kan svära på att du räddat många, jag svär på det.

  Avslutningsvis vill jag bara säga att du får mig och säkerligen andra att känna så mycket. Det är massor med känslor och tankar när man läser dina ord och ser dina bilder. Du får mig att längta helt enkelt. Längta efter norrland, efter snö, efter knackigt porslin och spetsklänningar och dammiga tysta vindsvåningar. Sköt om dig Clara, du är fantastisk.

 6. Väldigt fint papper! Förra året hade jag svart inslagningspapper, vita lacksnören och små pärlor och stenar på alla paket. Ska ha nytt tema i år. Funtar på vad det kan bli. Rutigt är snyggt.

 7. Ha ha ha ja det är som min moster som sa “excuse me I raped”…hon mednade ju att säga “ursäkta att jag rapade”. Som tur är var tjejen hon pratade med spansk så hon märkte inte att hon sa fel..eller ja hon reagerade iaf inte och vi andra skrattade ihjäl oss…typ 🙂

 8. Haha, härligt.
  Jag har också slagit in paket idag, fast födelsedagspresenter. Vi har två födelsedagar att klara av innan det blir jul – min pojkväns och min. Sedan blir det dags för julklapparna. Fast dem ska jag börja handla redan nästa helg. Faktiskt ganska sent för att vara jag! Visst är det underbart att ge presenter till andra?

 9. Du är så himla söt. Jag älskar ditt hår!
  Swenglish är kul! Mina amerikanska kusiner (som kan svenska, men inte hur bra som helst) tycker att det bästa svenska ordet är “fartkontroll”. Fartcontrol liksom, det skrattar de åt så fort de är här.

 10. Åh, det bästa med julen är att ge bort fina saker som man slagit in så fint man kan.
  Fint rutigt papper förresten!

 11. kan du kanskje skrive noen tipps om presanger, kanskje om noen du lagde før?
  bloggen din er så fin, takk!

 12. Hahaha jag och sambon skrattar så att vi dör ! Det komiska är att jag säkert skulle fråga samma sak i en pressad situation, eller kanske inte reape men ändå 😉

 13. Elsa: jajjebox!

  Tack för alla tips. Klart jag kan skriva om paket för den panke! Det var en fin ide!

  Ja, svengelska is the shit!

  Anna: Åh vad glad jag blir för det. Du är så snäll så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men varmt välkommen hit i alla fall, och tack för att du tog dig tid att skriva för att peppa mig. KRAM