Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Emerald green”

 1. Hej!
  Du är så vacker på den här bilden!
  Är så glad att jag hittat till din blogg; får mycket inspiration – klädmässigt, inredningsmässigt och andlighetsmässigt (eller hur man ska uttrycka det ^^). Jag ska konfirmera mig 22/12, och har under hela oktober/november träffat prästen och pratat. Eftersom jag är vuxenkonfirmand har jag fått lyxen att konfirmera mig enskilt vilket jag uppskattat.
  Hur som, ville bara säga att du är ball. Precis som Gud och religion.
  Ha det bra! //Lovisa, 18, Sthlm

 2. WOW med stort W. vilken harligt vacker bild. och du klar nagot sa otroligt i mossgront. men och andra sidan klar du i allt sa. hehe .

 3. hej! din blogg är så fantastisk och jag är så avundsjuk på dig. det pga ditt yrke. jag undrar hur det gick det till då du helt plötsligt blev kontaktad av en chefredaktör på en tidning? ringde han bara sådär? för att han sett din blogg då? och hur började det med att du skrev artiklar och lite annat för tidningar? skickade du bara in idéer och fick svar? berätta gärna lite. är så himla intresserad och önskar verkligen att jag hade det som du. eftersom jag också älskar att skriva och du får göra det på ett så roligt och bra sätt! kram

 4. Tack kära ni för alla fina kommentarer

  Lovisa: Vad underbart! GRATTIS till det beslutet

  Josefin: Vad roligt. Tack. Jag blev uppringd och har fått flera erbjudanden både före och efter det som dock inte känts helt rätt. Om du vill skriva tycker jag att du ska kontakta en lokalredaktör och erbjuda dig att göra lite gratisjobb. Kanske kan du skriva en bokrecention, göra en pysselsida, skriva krönikor? Erbjud dina tjänster och var envis – trägen vinner! Snart kanske du får betalda uppdrag!

  Lycka till