Fredagsbak

 Jakobs band har spelning ikväll så jag och Sixten är allena och därför satte jag igång att baka pizzabullar. Det blir nog sex plåtar ungefär. Så himla bra att ha i frysen och plocka fram när man inte ids göra frukost. Eller så kan man äta dem som mellanmål eller kvällsfika eller utflyktsmat…ja ni fattar!

finkameran-1537.jpg

Bilden är från ett tidigare blogginlägg och receptet hittar ni här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Fredagsbak”

 1. Vilken inspirerande blogg du har och dessutom (vad jag har förstått efter att har läst bloggen) en näsa för stil som är få förunnat. Coolt!

 2. ska försöka göra ungefär samma sak själv idag, baka alltså, att ha lite dinkelbullar i frysen att plocka fram till soppan är aldrig fel.

 3. Tack, vad glad jag blir av din kommentar! Men mycket är faktiskt tack vare dig. Jag tycker alltid mest om färggranna och speciella kläder men undrar ibland om jag verkligen vågar bära dom kläder jag vill. Då läser jag din blogg och tänker att det är klart jag vågar! Du är så himla inspirerande och fin, tack för en underbar blogg. Kramar!

 4. Åhå 🙂 Tack för alla fina ord, här kommer svar på några frågor…

  Jakob spelar i flera band men just det här är ett coverband
  Katarina: Vad du är gullig! KRAM
  Oriane: Thanx 🙂

 5. åh så gott. tänkte att du kanske ville titta in på min blogg, har nämligen lagt in recept på en variant av mäkta goda lussekatter som du borde testa göra – om du inte redan gjort det!