Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Onsdagsfika”

 1. Skulle fråga vart det caféet ligger, men jag antar att det ligger på pilgatan? Stämmer?

 2. Jag läser din blogg nästintill slaviskt, kanske bortom sunt till och med och jag har noterat att du ju är en oerhört kreativ tjej och jag tänkte därför be om lite tips. Jag ska på fest som har temat “tolka en låt”, jag ska alltså välja en låt (gärna en bra sådan, eftersom den ska spelas under kvällen) och tolka i kläder/accessoarer eller liknande och det står still i mitt huvud. Har du måhända några tips? Eller har någon annan kommentatör måhända ett tips?

 3. Ah, macka och te för 40 kronor, så ska det vara.
  Om jag öppnar ett kondis i framtiden (vilket jag har vissa planer på) ska det alltid finnas ett fika för tio kronor, så att man alltid ska kunna fika, oavsett ekonomi. Det ska vara en kopp kaffe med påtpr eller ett glas saft och valfri småkaka till!
  Sen ska det finnas en dansbana på bakgården… 🙂

 4. Ahh visst är det pilgatan? Tycker det är grymt mysigt där! Pappa brukar hålla jazzkvällar där och så brukar han jobba och hänga på Mingus (vägg i vägg) så ibland blir det en fika med pappa där 🙂

  Ha det bäst!!

 5. Tack kära ni! Vad glad jag blir!
  Pilgatan it is!
  Miriam: JAG tycker att det låter som en strålande idé! JAG kommer dit i så fall 🙂
  Quincy; Yes! Last week
  Lisa. Oj vad kul! Jag vet faktiskt inte. Devil in disguise med Elvis tänkte jag först på. Men kanske någon läsare har ett bättre förslag?

 6. Do you know of any online translator from english to your language or backwards?? please answer

 7. Det såg härligt ut! Är det ett café i Umeå? I så fall måste jag gå dit, nästa gång jag är i Umeå för att hälsa på min farmor..