Låt alltid ditt hem förbli kärlek, lycka och harmoni

Allt rött måste ut efter jul. Älskar ju tomterött och tycker att det är en fantastisk kontrastfärg – inte minst på sommaren! Men precis efter jul måste allt rött bort, bort, bort.

Ersatte det med blått istället. Svalt, skönt blått. Nu känns köket som att suga på en halstablett i tio minusgrader. Och så får det vara. Behövs lite halstablettkänslan efter allt sött, tungt och mörkt över julen.


Införskaffade också några fler tantiga vivor till mina gamla gula krukor. Som små utropstecken i fönsterkarmen.

Här bor en tant, ja. Det är korrekt uppfattat.

Låt alltid ditt hem förbli kärlek, lycka och harmoni. Ett rimligt mål för vårt lilla hus känner jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Låt alltid ditt hem förbli kärlek, lycka och harmoni”

  1. Så fint inlägg! Tycker det är så trevligt med de här inläggen som mest är några fina bilder från ditt ljuvliga hem. Håller med om nöden av halstablettseffekt – i hemmet och i livet – efter allt det tunga, söta.

  2. Jag brukar låta det röda vara kvar till alla hjärtans dag. Men fint med omväxling också!

  3. Ta inte illa upp, tant Clara, men bara tanken på orden “byta gardiner” är min mamma för mig. Har jag någonsin själv uttalat dem, tro?!
    Jag har bara en gardin hemma och den byts aldrig 🙂

    1. Och jag har inga gardiner alls! Vill ha in ljuset! Så fina bilder. Vivor ja, tror jag ska köpa mig ett par stycken!

  4. Härligt Clara men jag är fortfarande vemodig efter julgransplundring med mina små barnbarn i söndags! 💖 💖 😊

  5. Jag bytte också gardiner igår! Hittade nån gammal knallrosa Marimekko cafégardin från 70-talet som min mamma ville bli av med. Satte upp den i köket i lägenheten som tidigare hyresgäst byggt om i ultramodern stil med luckor i vit högglans. Tveksam kombination 😉