Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Tillspetsat”

 1. Haha, precis som Hajk. “Tjipp och välkommen till Hajk. Idag ska vi lära oss att pyssla. Men inte vilket pyssel som helst, utan nämligen klädpyssel”! Du är härlig! Men på loppisarna i storstan, där har jag inte hittat några såna kragar. Fast jag letat och letat.

 2. Oj, det var längesen jag läste din blogg, eller åtminstone en vecka sen iallafall, och det är rätt länge med tanke på att jag annars brukar läsa den varje dag. Jag fick bara ett infall att berätta vilken grymt bra förebild du är för mig. Och säkert för många många andra människor här i Sverige. Man fylls av din fantastiska självkänsla när man läser din blogg och du gör mig glad och inspirerad. Du ger så bra tips och klär dig dessutom fantastiskt fint. Ett till plus är att du älskar norrland, precis som jag, för jag bor där 🙂 Fortsätt med att skriva så fint och tänkvärt som du gör!

 3. Hej clara! Din blogg verkar vara väldigt uppmärksam och folk verkar lyssna på dig tycker jag. Därför undrar jag om du inte kanske skulle kunna skriva ett riktigt gripande och viktigt inlägg om miljön och få människor att ta en del i kampen mot klimatförändringarna. För jag blir så frustrerad över att folk inte verkar fatta att vi kan dö om bara nåra år? om det fortsätter såhär. Jag skulle kunna skrivat själv men du verkar vara mycket bättre pådet, och så har du lite mer läsare. Se inte detta som ett måste trots allt så har du ju en egen vilja 😉 se det som ett förslag. Första steget mot en bättre miljö 🙂 hade gött/ E

 4. Jag blir också så inspirerad av dig Clara. Jag inspireras att ta tillvara på de små guldkorn som livet består av. Som att göra gele, som att hitta spetskragar på loppis och sy fast på kläder, som att laga något gott att äta etc etc

 5. Vilken toppenidé! Jag hittade en sån “kant” på loppis ikväll, ska se om jag kan använda den till något då! 🙂

 6. Isabella: TACK 🙂
  raraclara: Haha. Vad flott! Tusen tack. Kolla bland sybehören på loppis i mindre ort. Kramar
  Moa: Vad fint att du skrev till mig och berättade det. Nu gjorde ju du min dag! TACK hjärtegoda människa
  Ellinor: Det var en jättebra idé! Håll utkik här i bloggen så kanske det kommer något. Tack för din respons. Kramar
  Sara: nähä? vad roligt. Det uppskattar jag verkligen att du säger för det är min dröm och längtan med bloggen. Guldkornen i vardagen. Tack för att du skrev det till mig!
  Nina: OJ 😀 Varsågod!
  Olivia: ja du får visa på blogen sedan!
  Emma: TAckar 😀

 7. tråkigt bara att man bor i stan, där alla små tjejer är väldigt medvetna och spetskragar är riktigt inne… sist jag hittade en kostade den 65 kr… vill ut på landet och gå å rota i små lådor ingen vart i på 30 år…