Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27 kommentarer på “pudriga spetsar”

  1. Åh, den översta bilden är nog en av de vackraste bilderna jag sett! Du är verkligen fin!

  2. Clara! Du är så himla vacker och fin. Inte bara utanpå, utan innuti. Du verkar så godhärtat innerligt fin. Det borde finnas fer sådana människor. Fast alla är nog så någonstans inuti. Man måste bara tillåta sig. Det tror jag.
    Tack för din blogg!

  3. Du vackra inspirerande människa! Jag blir så glad av dig som är så dig själv ända ut i fingerspetsarna. eller ända ut i spetsarna kanske jag skulle säga 🙂

  4. Hej Clara! Nu har jag läst din blogg i en massa månader, och inte kommenterat en enda gång (trots alla vackra bilder och kloka texter), men OJ vad fina bilder!! Vill bara säga att din blogg är en av de bloggar som har mest att säga, på alla möjliga nivåer, från muffinsbak till gravstenar och fina Sixten-hundar. Keep up the fabulous work girl!

  5. Hej Clara, lika fantastisk som vanligt. Gud vilka vackra bilder! Vill bara att du ska veta att trotts att jag inte kommenterar så mycket längre så följer jag din blogg 10gr dagligen. (Tycker bara att det är en lite längre skrivprocedur nu när man ska fylla i så mycket) så jag finns här, följer dig! Kram Desiree (Ps: älskade inlägget om höga jeans! klockrent!)

  6. ÅH!det här var ju jättejättefint!:) och sen tycker jag att det var kul, och bra, det du skrev om skitsnack. roligt att det blev diskussion kring det också:)

  7. alltså, inte nog med att du är grymm på alla möjliga sätt med du kommer att bli den vackraste bruden i hela världen!

  8. Fina bilder. den översta påminner mycket om målaren Alexander Roslins “Kvinnan med slöja”.