Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Saker som är extra bra att ha när man bakar”

 1. Du skulle älska Aeter och Essencefabriken! (Ligger på Wallingatan, en tvärgata till Drottninggatan.) De tillverkar egna essenser och har karamellfärg i regnbågens alla nyanser i pulverform!

 2. hej
  Tack for fin underhallning!!
  Tiden flyter pa sa bra pa mitt jobb sa tele forsaljare i barcelona. Jag laser igenom hela arkivet och drommer mig bort:)
  Ha en fin dag
  kram
  sara

 3. Jag och kakbaket har inte riktigt kommit överrens. Bullbakets konster har jag bemästrat med det här med kakor, det är sannerligen en helt vetanskap.

  Men övning ger färdighet antar jag:)

 4. jag har så svårt att veta vad jag ska använda rosvatten till. kan du inte tipsa om nåt bra? för övrigt älskar jag din blogg, den enda som jag följer dagligen!

 5. Hej UnderbaraClara!
  Rosenvatten är flott som ansiktsvatten! Det tipset fick jag av en man i en Orientaffär när jag bodde i Malmö. Luktar gott och huden får fin lyster. Plus att flaskan är ju så söt!
  Jag smygläser din blogg ibland från mitt jobb( i en Ica affär)
  kram!

 6. apelsinblomsvatten? vet inte riktigt hur jag ska översätta det på svenska fleur d’oranger på franska iaf används mkt i algeriska bakverk, speciell smak men god. Ett litet tips bara
  kram min vän

 7. Kan inte du ge nåt tips på vad man egentligen kan göra med rosenvatten, köpte en flaska för ca 1 år sedan men har inte gjort nåt med det…

 8. Som många andra undrar jag vad man använder rosenvatten till. Kan du inte lägga upp något bra recept? Du är verkligen inspirerande förresten!

 9. Ni är så fina!

  Maria: åh vad fint. Ja det kan jag tänka mig. Men undrar var det finna? KRAM saknar dig
  Anna: Åh! TACK för tipset
  Sara: Åhå! Gör så, det gläder mig 😀
  Maria: Åh, det låter trevligt. Drottninggatan as in sthlm?

  Klart jag kan posta några recept. Håll utkik! Kram