Glassbarsuniform

picture-1044.jpg
picture-1056.jpg
picture-989.jpg

Den här klänningen hittade jag hos tant Märta. Men då var den mer som en städrock. Så jag fållade upp och sydde in den och vips blev det en korsning mellan preppy tenninsklänning och en glassbarsuniform.  Jag älskar färgerna. Som slickepinnar av is. Snart är det vår och då ska jag bära den precis så här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Glassbarsuniform”

  1. Åh, så gode farga! Og du, eg tenkt på en sak: Har du fundert på å skriv en bok? En debutroman signert deg skulle bare va så bra! Men skildringer av norrlandsk natur og djup kjærlighet og litt intriger og kalde dopp i fjellvann. Og et lykkelig slut så klart. Ah! Skriv, skriv!! 😀 Smil og blomster

  2. aah, vilken fin 🙂 en rosa rosett eller en somrig liten hatt till det där så blir du den finaste glasspinnen i hela norrland!

  3. oh, so nice, du burde bli model, var jeg en mote designer hadde jeg head hunted deg!jeg faar noeye meg med aa tegne deg videre!you’re the shit clara;)

  4. Nu fick jag riktiga nostalgivibbar från 80-talet. Hade en vinteroverall som min mamma sytt själv till mig som var vit med nästan de färgerna.
    Nästan som OLW:s ostbågspåse.

  5. Åhh visste väl att du skulle matcha skorna på ett strålande sätt och visst gjorde du det! Kul att du gillar dom!