Var dag har sina bekymmer

picture-1458.jpg

Idag är ingen bra dag. Trots att det var fint och givande i kyrkan. Emma följde med mig hem efteråt och vi har legat i långkalsonger och vältrat oss i klag och bekymmer.  Ibland gör det saker bättre. Ibland blir det sämre. Men idag verkar det mest vara plus minus noll. Jag får väl acceptera att den här helgen inte varit mitt livs bästa. Men imorgon är det ju en ny dag och alltid tröstar det någon.

Hoppas ni har det fint i alla fall.

hittar jag tröst i Matteusevangeliet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Var dag har sina bekymmer”

 1. jag önskar att jag kunde komma här och sprida lite glada ord, men min dag har inte heller varit så bra. precis som alldeles för många andra dagar i raden, har nog mått dåligt i över ett år nu.

  vet inte vad som hjälper i såna här tillfällen förutom att tänka på allt fint som man har i sin närhet, i livet. eller baka, själv har jag knåpat ihop både kanelbullar, hålkaka och chokladbollar. om det hjälpte vet jag inte, men gott var det.

  tusen kramar.

 2. Gå til frisøren! Jeg gikk rundt å var trist et helt år, så gikk jeg for å klippe meg og ble et nytt menneske. Forandring fryder:)

  Gratulerer med kvinnedagen alle jenter!

 3. vet du vad clara, jag tror att du är en väldigt fin människa. och ditt inlägg om att var förebild och så, ja du är en förebild. Du liksom lyckas med att vara vacker, duktig, klok och så, samtidigt som jag tycker om mig själv lite mer när jag läser din blogg. tack tack.

 4. Tråkigt att höra. Men hörru vet du vad! Jag kom hem från en veckas sportlov i fjällen utan internet idag och hade en hel hög med inlägg att läsa här och det gjorde mig så glad! Du sprider så mycket glädje i din omgivning clara! Tack för det! /Thilde

 5. Clara. Snälla. Får jag prata med dig?
  Jag har en kompis, en av mina närmaste, och det känns som att han vill tvinga mig att bli kristen. Det känns inte bra. Jag ber om hjälp. Du betyder mycekt för mig. Hör av dig om du har tid och lust.

 6. Idag har också på många sätt varit en bra dag eftersom det är internationella kvinnodagen 🙂
  Gå gärna in och läs mitt inlägg på min blogg!
  Vattenpuss!

  suzythegun.blogg.se

 7. måste bara säga att dina bilder är så stilfulla! känns genomtänkta och så talande på något sätt. givande. man får en känsla för det som du har fångat. fint! 🙂

 8. Som agnes skrev här ovan så tycker jag också att du är en bra förebild för oss unga kvinnor. Varje dag får vi ta del av dina kloka ord, din vardag och blir inspirerade och uppmuntrade.

  & man behöver nog ändå dagar som denna, där man vet varken in eller ut ..

  🙂

 9. Jes 43:18-19

  God Bless fina, vackra Clara. Du som är vacker som en Scarlett, men kom ihåg att det är din inre skönhet och skörhet som gör dig till den du är – Underbart skapad till Guds avbild och en källa till glädje och inspiration. Gråt ut i Sixtens päls och samla kraft i bra musik. Våga vara svag, men vänd dig alltid till Gud om än med tungt huvud. Han finns där med sina sårmärkta händer.

  I kärlek.

  / t

 10. Ibland blir det så och den enda tröst man egentligen kan ta til då är att det förmodligen bara kan bli bättre!

  Du finns i mina tankar!

  Kramar Malin

 11. Nu är det ny vecka och jag hoppas du känner dig piggare! Tack för att du kommenterar i min blogg ibland, det gör mig glad. Ha en fin vecka!

 12. Hi! I just wanted to say that I completely love and adore your blog. Amazing photos and top of it all, I admire you´re individual style:) Keep going! Your blog is my absolute favourite. You have attitude and personality in you:) Even though I dont understand a lot of swedish, I always check out your pictures anyway:)

  Thanks,

  Jetta

 13. Hei! Jeg elsker å lese bloggen din – den er et lysglimt når dagen ellers er ganske trist og travel. Du er flink!
  Nå håper jeg at det går bedre med deg og at uka di blir fin 🙂

 14. Jag kan tyvärr inga vackra ord från bibeln som skulle passa nu.
  Men jag tänker på en Monika Zetterlundsång.
  “Nu är det gott att leva, på en sommardag.
  Där står Adam och Eva, här står du och jag.
  Du mår tro att det var jävligt att gå runt omkring utan dig.
  Du må tro att nu är det härligt, för du kom hit till mig!”
  Du är fin som snus!

 15. GÅRDAGEN ÄR FÖRBI, MORGONDAGEN HAR DU INTE SETT, IDAG HJÄLPER HERREN. Det är gott att veta!

 16. Skulle inte du kunna lägga upp en guide till hur du sminkar dig på de där sättet, runt hela ögonen. de är så otroligt fint!