Bilder från ett sovrum

 Vi har världens underbaraste sovrum.

picture-2760.jpg

Från de stora fönstrena på andra våningen har man utsikt över ängar och sjöar.

picture-2683.jpg

Det här fina linneskåpet är hundra år gammalt och har stått hos tant Märta. Nu står det hos oss och huserar mina fina jumprar.

picture-2714.jpg

Ovanpå står saker jag gillar.

picture-2733.jpg

Skokartonger omklädda med gamla tapeter från Märta.

picture-2741.jpg

Och en underbar radio som vi fått av Jakobs pappa. Den står och sprakar så hemtrevligt om dagarna

picture-2698.jpg

Själv står jag bara i fönstret och tittar ut

picture-2754.jpg

 Eller ner på mina fötter

Pyssla med tapetbitar som blivit över

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

36 kommentarer på “Bilder från ett sovrum”

 1. Underbara Clara. Så bra blogg! Jag blir glad varje gång jag tjikar in (försöker hålla mig uppdaterad). Jag blir lika ledsen när jag hör om folk som skrivit massa knäppa kommentarer. Det är en fröjd att få se dina bilder och läsa dina texter. Jag kände bara för att tala om det. Man kan inte få nog av goda ord. Du är helt enkelt super duper truper! Glöm icke!!

 2. Åååh! Så fint du har det! Nå har jeg gledet meg kjempelenge til å se litt flere bilder fra huset ditt, og jeg ble ikke skuffet! 🙂

 3. Det där är en underbar klänning, precis en sådan önskar jag att jag hade. Synd nog hittar jag aldrig något när jag är ute och spanar i second hand-affärerna. Skulle behövt en guide, tror jag. Men det åsido, klänningen är som sagt fantastisk och sovrummet i sig är avundsvärt, verkligen.

 4. Så stort sovrummet verkar vara, man ser inte skymten av nån säng, jag har ju typ världens minsta sovrum, ryms nästan bara dubbelsängen,haha.
  Fota gärna utsikten också,det vore kul att se =)

 5. Det är underbart fint! Jag och min familj ska snart flytta in i vårt nya hus och börja renovera, längtar!

  Din blogg är helt super, jag blir alltid lika inspirerad när jag är läser. Och dina bilder är ljuvliga…
  Ha en fin dag!

 6. Åh, så underbara bilder!!! Det är fint att börja dagen med att få se såna fina bilder.:) En fråga, hur gammalt är huset? Hur har ni det med uppvärmning och så? Jag längtar också efter ett hus på landet, med två våningar och fin utsikt över naturen.

 7. åh, vad fint ni har det! Och din rutiga klänning är alldeles underbar, känner att jag genast vill gå och sy en liknande!! Ser gärna fler bilder på den! eller på alla dina klänningar, kanske du kunde göra ett klänningsinlägg?

 8. Vad fint ni har fått det! Jag hoppas på ett stort hemma-hos-bildreportage sen när ni fått ordning på precis allt, om ni vill förstås.

 9. Det finns inte ord för hur fint jag tycker att det är, helt otroligt! Jag längtar själv nu efter ett eget hus att inreda och dekorera!

  Ha det så bra!

 10. Underbart söt klänning! Och vilken smart idé att klä skokartonger med tapeter! Hade tänkt köpa lådor till dvd-skivor, men nu blev jag inspirerad till att börja titta om inte mina skokartonger kan fixas till. Tackar så mycket för den fina idén! =)

 11. Åh vilket härligt sovrum! så ljust och vackert^^ och alla dessa underbara saker, vem skulle inte vilja ha en sådan radio o inte tala om den lilla rutiga väskan! Nä det är en fröjd att titta in på din blogg:)Tackar*

 12. Alltså det är verkligen helt underbart Clara!
  Somsagt, jag brukar inte vara ett fan av vita väggar och rum, men det här är något annorlunda. Det är personligt. Det syns att det bor någon där!
  och radion är fantastisk.

 13. Hallo. Jeg ville bare si som flere andre her; ikke bry deg om personer som legger igjen dumme komentarer! Bloggen din er fantastisk! Jeg blir alltid i godt humør av å titte innom. Jeg synes det er forferdelig at noen skal gi unødvendige,onde komentarer. Jeg kan tenke meg det er vanskelig, og at det gjør vondt, men ikke la det gå innpå deg. De er misunnelige, og smålige, og er bare ute etter å ødelegge for gode mennesker som deg selv, som har noe å gi til andre. Sannheten er at du er en inspirasjon, du er et vakkert menneske! For meg selv kan jeg si at du bidrar til å gjøre dagene lysere med vakre bilder og finfine ord:) Fortsett slik!

  Soverommet ser drømmende ut! Deilig atmosfære. Skapet er nydelig. Jeg får lyst til å hoppe inn i bildet:)

  Stå på Clara!

  Mange klemmer

 14. Först måste jag bara säga att du har en helt ljuvlig blogg! För det andra, ditt sovrum är nog det vackraste jag har sett!