Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

39 kommentarer på “Lavendel och loppisfynd”

 1. Underbar, vilket rackarns fynd! Jag har fyndat en klänning för tio kronor, det är mitt bästa fynd och det är VÄLDANS svårt att hitta så billiga secondhandkläder där jag bor…Måste rota i andra städer!

 2. hei, jeg har lest bloggen din i snart et år og vil bare si at jeg synes den er veldig inspirerende. særlig innleggene om interiør og kjøkken er som små visuelle godisbiter! så…ja, takk for at du deler det med oss.

  🙂

 3. åh så fint! Norrland har helt klart sina fördelar. Funderar på att åka dit på semester i sommar =)

 4. Åhhhh, nämen åhhhhh!
  Det där kan mycket väl vara det snyggaste jag har sett.
  Lila är min älsklingsfärg! Jisses!
  Vars nagerst hitte du den? 🙂
  Kramen!
  Sandra, Skellefteå *älskar loppisar*

 5. Vill bara säga att din blogg gör mig så glad. Man hittar liksom det mesta här, både djupa tankar och reflektioner men också glädje, glam och positivitet. Keep up the good work! 🙂

 6. Jättefint!!! Skåne är likadant som Norrland när det gäller loppisar tror jag, billigt billigt, inte som Sthlm där en secondhandklänning kostar runt 400!

 7. Här i Göteborg hittar man mest allmänt dyra second hand affärer. Men efter ett tag som second hand shoppare har man börjat lära sig vart man ska leta för att hitta de söta små affärerna där man hittar små guldkorn för ynka tiokronor. Lyckans ostar!

 8. Du är så vacker, kvinna! Häpnar lika mycket varje gång. Dina underbara klänningar och din alldeles lagom kropp! Din kropp är värd att avundas! Och du. Hela du. Vilken kvinna!

 9. Vad härligt! Själv betalade jag glatt 200 spänn för en second hand klänning här i Malmö idag. Nu vill jag med flytta ut på landsbygden tror jag, haha!

 10. Den va nydelig! Men jeg lurer på en ting. kanskje du har sagt det en gang, men det har jeg i så fall ikke fått med meg. Er det Jacobb som tar bildene av deg?

 11. Åh, vilket fynd! Här i sthlm skulle en sån stilig klänning gå loss på 300-500 spänn, minst, på second hand. Jag måste åka norröver, nu!

 12. Åhh vilken tjusig klänning.
  Jag undrar hur du gör med dina bilder, Clara? Till exempel den översta, har du gjort en markering som en aura runt dig och lagt på ett blur-filter i Photoshop?

 13. Ja jag vet!
  Tjotahejti är bäst.
  Och du har verkligen fyndat! Otroligt fin klänning.
  Själv har jag fått en minst lika fin klänning idag av mammas kollega! En rödrosaaktig skjortklänning med massa fina veck och knappar. Sicken tur man har!

 14. Jösses vilken grej! Fantastiskt ju! 🙂 Men en fråga, loppis är jättekul och så absolut. Men hur i all sin dar passar du i allt du hittar?

 15. Du är alltid så fantastiskt fin. Clara.
  Jag skulle gärna hälsa på dig någon gång.
  Fast skulle vara lite konstigt. Eftersom vi inte känner varandra.
  Men i alla fall, jag vill också gå på massa loppisar och fynda.
  Vart är det du bor, i skellefteå eller vart är det?

  Ha det så himla fint och jag läser din blogg ofta och allt är så fint i din blogg och jag gillar att läsa allt bra du skriver+ dina recept är trevliga!
  Kram

 16. Alltså, jag bor också mitt uta skogen men inte hittar jag såna här rackarns jättefina kläder! Hjälp, TIPS?! 🙂