Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “Sånt jag gillar som nästan rimmar”

 1. och pärlplattor! Har du klippt dig? Tjusigt i så fall, tjusigt hur som helst om jag tänker efter!

 2. Hej! tänker att du förmodligen inte kommer svara i bloggen eller så. men är så nyfiken, är du gravid? varför får man en känsla av det genom vissa texter… 🙂 all lycka till dig, du verkar vara en helt underbar Clara ^^

 3. Poesi är underbart, mer sånt här på bloggen tycker jag! =)Är jättekul att följa ditt liv och tankar om livet. Ångesten över att inte veta om man missar något är ständigt närvarande i mitt liv också… att tacka nej är svårt men jag tror det är nödvändigt. Fortsätt på din inslagna bana så kommer de roliga sakerna du tackar ja till leda till framåt! Kram kram

 4. Hej clara! Jag läste din blogg igår, från första början och en månad i taget, för att spara det så länge som möjligt och verkligen njuta. Sådär som man suger försiktigt på en god karamell så den räcker längre.. Iallafall, i ett blogginlägg hänvisade du till några tips du skrivit till oss som inte har en aning om hur man fyndar på second hand och loppis. Den länken fungerade inte dock. Kan du inte publicera den igen? För det är många med mig som verkligen inte har en aning om hur man hittar fyndgrejer som är nått att ha. Det är nog mer än jag som har blivit grymt inspirerad av din fina fina stil (både inredning som klädsmak). Vore mer än guld!

 5. Jag måste bara få säga att jag tycker så mycket om din blogg!! Den gör mig varm i hjärtat 🙂

 6. Har inte vidare mycket till visdom att erbjuda, men här har du ett stycke Verlaine:
  “Il pleure dans mon coeur
  Comme il pleut sur la ville;
  Quelle est cette langueur
  Qui pénètre mon coeur?”

 7. Nej! clara är inte gravid det borde du vetat om du läst bloggen tidigare! hon är så här fin ändå. Gravidfrågan är ju förbjuden… tycker jag.

 8. Hej Clara! I sommar tänkte jag ägna mig lite åt loppisresor på cykel. Har du några smultronställen som du vill dela med dig av? I Umeå med omnejd helst 🙂

  Ha en bra dag/kväll/natt!
  Mvh Anna

 9. Det är underbart att när man googlar på ”underbar” så står du högst upp på listan. Söker man på ”under” så är du inte överst, men ovanför både undersköterska och underhållsbidrag. Intressant och underbart.
  Ps: Jag tycker om trasmattor.

 10. jaha fortfarande ingen feminism……eller är det hatten? att det är killhatt? tjej + killhatt = feminism? fattar inte..orkar inte vänta mer..kom igen..