Dillkokt färskpotatis

picture-5842.jpg

Midsommar. Och det har varit en lugn sådan. Firade med pappa och Jakob. Plus en hel massa god mat. Jag lyckades helt ofrivilligt flambera diverse grejer.

Sådant som händer.

Men dillkokt färskpotatis är sinnessjukt gott. Med några skedar majonäs och några skedar creme fraich och ett helt knippe kryddor. Gräslök, vitlök, timjan och dill. Salt och massor av peppar.

Hoppas att ni har haft en lika fin midsommar och att ni inte vaknar med ont i hårbotten

Om du förstår vad jag menar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Dillkokt färskpotatis”

  1. Åh vad gott det lät! Minns alla midsommarkvällar man firat i mormors stuga och hennes mat går itne att slåt, liksom bra matlagning blandat med lukten av skog och sjö 🙂 Jag hade också en lugn midsommar, lagom sådär så min hårbotten kommer vara intakt!

  2. Inget ont i hårbotten här 🙂
    Jag och mannen hade en lugn och mysig midsommar bara vi två. Riktig kvalitetstid tillsammans, det borde man ha oftare.

  3. Jag blir så sugen på dill att jag nästan är beredd att springa upp till landet vid mitt hönshus och sätta i mig hela dillraden. Men det vore ju synd, då kan jag ju inte äta en enda dillpotatis på hela sommaren. Äsch, det får väl gå bra med ett ruccolasalladsbrad istället då.

  4. Jag fick ont i hårbotten av alla “sven” (mindre än knott, vad heter de egentligen). Aj vad de bet. =) Färskpotatis med dill är kunglig spis!