Bröllopet var alldeles fantastiskt. Sådär spexigt som bara frikyrkobröllop är. Ni som har varit med på ett vet precis vad jag menar. Eftersom alkohol inte serveras så måste gästerna lägga manken till för att göra det trevlig och avslappnat. Vilket de/vi grejade utmärkt. Jag var hes i rösten efter allt tjoande och skrikande och applåderande. Dessutom var jag trött efter att ha grinat så många lyckotårar.

Jag vet inte vad brudparet säger om att synas på min blogg så istället får ni se min bröllopsoutfit. En vintageklänning i siden. Tyllhatten åkte av i sista sekund. Och Chanelörhängena på.

picture-6487.jpg

Och till er som jämt kommentera min putmage (som ibland fångas på bild) och undra om jag är gravid så säger jag bara:

picture-6533.jpg

Nej. Jag är inte på tjocken. Jag har haft en kalaskula sedan dagen jag föddes och det spelar ingen roll hur lite jag äter. Kalaskulan sitter ändå där och putar som Gud skapte den. Det betyder inte att jag är gravid

 Jag är bara född sådan.

OK?

( Tillåt mig bara tillägga att på just den här bilden så syns den inte så värst. Men så fort den gör det så vill någon kommentera det)