Bröllopet var alldeles fantastiskt. SÄdÀr spexigt som bara frikyrkobröllop Àr. Ni som har varit med pÄ ett vet precis vad jag menar. Eftersom alkohol inte serveras sÄ mÄste gÀsterna lÀgga manken till för att göra det trevlig och avslappnat. Vilket de/vi grejade utmÀrkt. Jag var hes i rösten efter allt tjoande och skrikande och applÄderande. Dessutom var jag trött efter att ha grinat sÄ mÄnga lyckotÄrar.

Jag vet inte vad brudparet sÀger om att synas pÄ min blogg sÄ istÀllet fÄr ni se min bröllopsoutfit. En vintageklÀnning i siden. Tyllhatten Äkte av i sista sekund. Och ChanelörhÀngena pÄ.

picture-6487.jpg

Och till er som jÀmt kommentera min putmage (som ibland fÄngas pÄ bild) och undra om jag Àr gravid sÄ sÀger jag bara:

picture-6533.jpg

Nej. Jag Àr inte pÄ tjocken. Jag har haft en kalaskula sedan dagen jag föddes och det spelar ingen roll hur lite jag Àter. Kalaskulan sitter ÀndÄ dÀr och putar som Gud skapte den. Det betyder inte att jag Àr gravid

 Jag Ă€r bara född sĂ„dan.

OK?

( TillÄt mig bara tillÀgga att pÄ just den hÀr bilden sÄ syns den inte sÄ vÀrst. Men sÄ fort den gör det sÄ vill nÄgon kommentera det)