Tacka fan, eller Gud eller ödet för det

picture-1047.jpg

Saker jag gillar:

Tyg med rosa rosor

och rosa läppar

snedlugg och

kladdiga fransar

Saker jag inte gillar:

Blusar med för stora knapphål

Men som livet i stort överväger det positiva det negativa

Tacka fan, eller Gud eller öde för det

Gillar du röda läppar? Här är min guide till en perfekt röd mun!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “Tacka fan, eller Gud eller ödet för det”

 1. Med tanke på att du säger dig vara kristen så
  använder du påfallande mycket svordomar..svagt..

 2. Hallå där. Jag läser din blogg, som så många andra också. Det finns mycket tänkvärt här.
  Och du har väldigt fin kontur på dina läppar. Det var det jag ville säga just för tillfället.

 3. Peggy: Är du kristen? I så fall kanske du vet att det inte står ngt om svordommar i bibeln. Du ska inte missbruka herrens namn står det. Därför är Jesus Amalia! en riktig svordom. Fan är ingen svordom i det här sammanhanget. Om du läser inlägget så ser du att jag skriver att man ska tacka fan, gud eller ödet, beroende på vem man tror på. Vissa tror ju på Fan. Jag tror också på honom och har inte ett dugg lust att tacka honom för det. Jag tycker tvärtom att den där fan verkar vara en riktigt lurkig typ.

  Förstår du vad jag menar? Vem tackar du för att livet är så fint?

 4. Ja, alltså, det här med läppstift, jag har letat som en galning efter något bra fint, men alla är ju så himlans glittriga och glansiga! Vill gärna ha ett lite mattare som passar bra till vardags. Läppenna säger du, är det något att pröva kanske?:)

 5. Återigen det här med att leta svagheter, men inte lyckas, för man letar så hårt och hittar något som man skulle kunna klaga på, men ack så fel det blir.
  Gå till biblioteket och låna en bok om självkänsla alla ni som känner för att hacka och hitta fel. Jag tror det behövs.

  Clara, du är så himla fin!
  och jag tackar dig för all inspiration!

 6. Jag är prästdotter och tro mig, de flesta kristna jag mött svär ibland och – hör och häpna – lever större delen av tiden inte alls som Bibeln lär.

 7. Jag har blivit läppstiftsfrälst sedan jag började läsa din blogg! Tidigare hade jag ingen lust att måla mina läpparna eftersom de är rätt stora, men nu skiter jag i vilket och använder illrosa, rött och orange var och varannan dag. Har ett i liknande färg som det du har här från Make Up Store som är helt underbart. Mer läppstift åt folket!