Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Hur man sätter sig i en hängmatta”

 1. Clara, jag är glad att du skriver i din blogg och att du lägger upp så vackra bilder, de inspirerar mig att göra sånt som jag tycker om fast jag glömt att jag tycker om.tack för det.

 2. Gud vad du är fin i håret! Jag klippte själv mig kort i håret för ett tag sen men jag passar inte i det. Men det gör du! Kram

 3. Hängmattor är toppen. Har haft en i gott och väl tio år men har inte plats att hänga upp den. En vacker dag, dock. Då ska jag ligga där och njuta.

 4. Åh, Clara, tack för att du finns. Behövde lite vitaminer för själen idag, och det fixar du! Även om livet inte är så fint jämt så blir det finare när man hittar nån som du. Som vågar säga hur det är. Både i enkelheten och i det skitjobbiga och i det underbara som du möter. Tacktacktack.

 5. Hej Clara !

  Jag drömde om dig inatt och det var världens trevligaste dröm. Du hade ett stort vitt gammalt hus här i Umeå där du i ditt gårdshus hade ett café, Det var öppet dagtid på vardagar och på nätterna under helger så när jag blev dödssugen på fika mitt i natten gick jag till dig och du hade det så fint och lantligt gammalt där inne och så gjorde du några slags våfflor åt min pojkvän, hårdare och frasigare än vanliga mer som ett bakverk och jag valde några slags rånrullar… Allt lagade du på beställning och åh det var så gott. Allt var så fint också.. Din trädgård, husen, gården, ditt vita förkläde och den gamla spisen du bakade på.

 6. Oh, har precis hittat hit. Oerhört mysig blogg måste jag säga, nu ligger den som en av favoriterna! Däremot undrar jag vem det är som tar alla de fina bilderna på dig? =) Ser fram emot nästa postning!

  //Lisa

 7. Den sista bilden är alldeles underbar! Väldigt fridfull.

  Härligt med bloggtävlingen också, skönt att du vann den duellen! 😉