Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 kommentarer på “Vem vet?”

 1. Min bakgrundsbild på datorn är på min fina katt. Han bor hos mina föräldrar och jag i en storstad. Han trivs nog bättre där han kan springa i skogen. Men nog saknar jag katten min.

 2. Jag har haft en av de där porträtten på dig som någon skickade in till den där “rita din favvobloggare”-tävlingen för ett tag sen. Den när du har handen framför ansiktet. Inte för att jag är en galen stalker utan för att jag är illustratör och den bilden var väldigt snyggt gjord. Fast jag bytte bild igår, skotska får som springer i regnet på en väg. Suddigt och förtjusande.

 3. Jag har en egobild. Jag tre år sovandes i bilbarnstolen iklädd rosa mysdräkt med en vit katt på och röda solglasögon. Flott!

  Läste om dig i Solo idag. Skönt att du inte känner samma krav längre.

 4. Jag brukar ha lite olika bilder som bakgrund, ofta nåt från en semesterresa utomlands,eller nån söt kattbild.
  Just nu har jag en bild på Kronprinsessan och mig,fast man ser ju bara mig bakifrån .

 5. Just nu har jag en flicka med en tjock fläta som bakgrund. Jag byter bakgrund varje gång när jag ser en fin bild, ibland blir det väldigt ofta.

 6. jag har en karta på alla öar i stilla havet. så man vet var Vunuatu och Fiji ligger. jag ska snart dit så jag lär mig lite nytt var gång jag ser på den. öar är vackert och kartor får mig att bli galen av alla ställen jag vill till.

 7. Jeg har en giraff som bakgrunn. Blå himmel med hvite skyer, og så stikker en hals opp med et giraffhodet på 🙂 Tatt i en “wildlife ranch” her i Texas!

 8. Just nu består min bakgrundsbild av en orange elefant mot orange bakgrund. Blir så glad av den!

 9. Min bakgrundsbild består av ett foto på en gul lamborghini gallardo och en vit porsche carrera – det gäller att ha en bild på anledningen till att man sitter i sliter dagarna i ända…pengar!! 😀 Coola bilder på bilar finns att hitta på: http://www.alltommotor.se bland annat. Och kom igen tjejer, det är även er uppgift att hålla er uppdaterade på miljövänliga bilar, inte bara ekologisk mat (om ni är miljöintresserade, alltså). …och om det bara var tillåtet m bilar som porsche och lambo så skulle det inte finnas någon trängsel, hehe 😉 och jag skulle inte ha bil…än i alla fall….

 10. Jag har en bild av en av mina favoritfotografer, Robert Doisneau. En svart-vit ögonblicksbild från några decennier sedan med en ett par fångad mitt i en kyss. Underbar!

 11. Jag har en bild från i somras, från min pojkväns lillasysters konfirmation. Jag och pojkvännen sitter i soldränkt gräs och är lyckliga. Han pussar mig på kinden. Bilden är tagen bakifrån, av pojkvännens mamma.

 12. Hej clara!
  jag hoppas att du inte blir arg, men jag “lånade” en bild på din melker, för han var det sötaste jag sett. så nu har jag honom på mitt skrivbord. i syfte att manipulera min pojkvän. ibland tittar jag på honom och säger. titta på melker, han är så söt… vill du inte ha en melker. Jag tar bort honom ögonaböj om du så vill. va rädd om honom. Kram

 13. Jag har en ovanligt snygg bild på mig själv för att få lite självförtroende när jag sitter och pluggar och känner att allt går i stöpet…

 14. Då min dator bråkar just nu är den helsvart och den ställer inte upp på nåt annat. Annars brukar jag ha nån fin bild av Mattias Klum, fantsatsk naturfotograf. Check him out!

 15. Vilken rolig intervju med dig. Men jag tycker allt synd om dig att ni inte har ett badrum. Trodde att ni hade ett med ett badkar med lejontassar 😉 Hade passat dig fint.
  Ska ni “bygga” ett badrum? Vi har gjort om ett sovrum till badrum i vårt gamla ruckel. Vi hade ett litet mini under trappan, det ska vi använda som gästtoalett senare.
  På min skärmbakgrund har jag min stiliga sambo i kostym och rosa slips.

 16. Vilken underbar bakgrundsbild! Blev helt förälskad. Har du tagit den själv, eller kan man få tag i den någonstans? Det kliar i mina fingrar!!!

 17. Linnea: självklart går det jättebra!

  Petra: Vi ska renovera i vår. Då ska jag ha ett med guldtassar 🙂

  Hanna: Kolla i min länklista på posy och skrolla ner. Där finns den

  kram

 18. jag har sindy och lindy som skrivbordsunderlägg. det är min söta dotter stella 3 år som ritat.