Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Gott!”

  1. Sia glassen tillverkas i Slöinge som ligger ungefär en kvart hemmifrån mitt. Så jag är OFTA där och köper sorbet i alla möjliga smaker i deras Fabriksbutik. Har man riktig tur finns alla smakerna samtidigt!! =)

  2. Hade tänkt tipsa om blåbärssorbeten, men eftersom det redan var gjort så kan jag inte göra annat än att bara hålla med! Men nästa gång pojkvännen går och handlar så får han köpa med sig hallonsorbet istället, för nu vill jag ha rosa glass!

  3. måste bara tipsa dig om en uuunderbar sorbet(?) som man kan göra själv. Det enda man behöver är Kesella (helst den som heter “Jordgubb/Lime”)och massa frusna hallon och kanske lite blåbär, man tager vad man haver. Sen så mixar man massa mycket och äter på en gång. hiskligt gott! mummmms

  4. DU! Du måste ABSOLUT testa sorben med fläder och citron. Jag minns inte vad märket heter, men det var också ekologiskt och så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄDRA gott!!