picture-440.jpg

Hos min mormor gör jag sådant som jag nästan aldrig annars gör:  Äter hemtrillade älgköttbullar med potatismos och brunsås till exempel. Älskar 60-talsestetiken i detta. Älskar husmanskost mest av allt!

 Förövrigt tänkte jag besvara en fråga som ni ofta undrar, nämligen om jag är vegetarian. Jag har varit vegetarian i flera perioder i mitt liv. Men just nu äter jag kött ibland. Vi köper dock aldrig hem något kött. Däremot kan jag äta det när jag är  bortbjuden, om det serveras.

Det finns olika anledningar till varför jag gör så. Några av dem håller jag helst för mig själv. Men jag kan ju berätta att jag, likt många tjejer, har haft perioder då jag varit osunt fixerad vid att äta rätt. Så just nu är min prioritering ett okomplicerat förhållningssätt till mat. Trots att magen och själen i vanliga fall mår bäst av att inte äta kött överhuvudtaget.