Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Soul food”

 1. awh, hur sugen blev inte jag nu då! jag äter något jag tycker om varje dag och tänk så lycklig jag är! äta bör man annars dör man (och varför inte nåt gott när man ändå är i farten =))

 2. Vilken fin blogg!! Tänkte passa på och fråga, var hittar man en trevlig kyrka i Umeå, jag håller på att upptäcka någon slags tro eller vad det är, tror jag, så jag är nyfiken på om det finns någon fin församling någonstans som känns öppen och fri?

 3. Maja: Vad fantastiskt! Om jag var du skullejag gå till Carlskyrkan eller vasakyrkan, och snarast anmäla mig till en Alphakurs. Det är kanon. Där får du diskutera, analysera och ta reda på allt du vill veta :)kram

  ps. googla dessa kyrkor så hittar du säkert mer info

 4. Hej här är ett meddelande till alla som bloggar och som vill nå ut till fler läsare.

  Gör som Sveriges bästa bloggare gjort, registrera din blogg på Hittabloggen.se, den nya sökmotorn för bloggar!

  Det är helt gratis att registrera sig och du kommer att få fler besökare till din blogg, så vi rekommenderar dig att göra det redan nu!

  Följ länken, och på några sekunder är du också med: http://www.hittabloggen.se/user/new

  Registrera du dig NU och ange kampanjkoden: kredit, så ger hittabloggen dig 500 krediter så att du kan göra extra reklam för din blogg!