Vykort från verkligheten

picture-933.jpg

När jag gick och la mig i fredags snöade det. Och det fortsatte hela natten så när jag vaknade var världen inbäddad i vitt. Jag tog hundarna på promenad och därefter kokade jag tre sorters julgodis. Sådana dagar känner jag verkligen hur rätt vi tänkte när vi flyttade hit ut; där luften är fri, där regnet blir snö, där hundar han springa lösa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Vykort från verkligheten”

 1. Åh vad jag längtar tillbaka ut till landet. Bor i Uppsala just nu på grund av studier. Och det är ju också trevligt. Men man mår lite bättre när man har en skog eller äng utanför dörren som man kan promenera i, drömma i och njuta i.. Åh vad jag ska bli hellantis när jag blir stor..
  kram fröken elin

 2. Åh, vad härligt med all snö! Jag kommer ifrån Sävar men pluggar nu i Uppsala och jag saknar verkligen vintern i Västerbotten!

 3. Vad jag längtar efter din jultidning, och efter julen! Igår var jag på julmarknad, underbart. Kunde inte låta bli att tänka det var för tidigt på året. Men jag älskar julen. Så fort sommaren kommer börjar jag längta efter julen (även ibland när sommaren är här) Mina vänner blir tokiga på mig när jag gång på gång: Åh, nu är det bara 134 dagar kvar till jul. Men det är ju så fint. Och lyser upp den annars så ledsamma hösten. Tack och lov är jag ännu inte en av dem som stressar upp mig, ska aldrig bli det. Jag ska bara njuuuta!

 4. åh så underbart! Längtar liiite efter julen, även om själva julafton för första gången firas utomlands…

 5. hej !
  kan du inte lägga ut receptet på Jakobs veg korvstroganoff som du skrev om för några inlägg sedan? Har längtat efter ett sådant recept länge!
  Hoppas hoppas!

 6. Hej Clara, vilken fin vy! Den får mig att tänka på – och längta till vår stuga där det nästan ser ut så där från ovanvåningen (fast ingen snö har vi här än)
  En fråga; den fina gula koftan, är det Wera? För den gula färgen ser annorlunda ut på deras hemsida, inte alls lika 50-tlas gul och fin som på dig! Må gott!

 7. Jag blir så varm och go inombords varje gång jag läser och ser det gamla sättet du bor på. Och där du bor verkar så underbart fridfullt. Bo nära skogen och ha en sådan naturlig mysig miljö kring sig året om. Kunna andas faktiskt ren luft. Jag bor själv lite ute på landet och juag längtar em varje gång jag åker in till stan till skolan. Vi har också ren luft, kyliga mornar vacker natur omkring mig. Men inte lika vackert som du bor. Jag vill också bo där du bor en vacker dag. Du är en inspiration.

 8. Ah, kara nan vilken hemlangan jag far! Har sitter jag pa andra sidan jorden, hela Sydamerika vantar pa mig darute. Sol och varme, fantastisk natur och haftiga upplevelser. Och anda onskar jag att jag var hemma i Sverige. Hur ironiskt ar inte det?!
  Tack for en underbar blogg. Du inspirerar mig.