Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Gammal kärlek rostar aldrig”

 1. han var fantastiskt fin, så jag förstår att du saknar honom men melker är också en riktig underbaring!

 2. Åh, det här var något jag verkligen behövde läsa kände jag nu … Åh, Clara Clara vad jag känner igen mig. Men jag vet inte om jag vågar skaffa en ny/till älskling. Kan mitt hjärta också dubbla sin storlek?
  /Cecilia

 3. Visst är det märkligt, men hjärtat växer verkligen för varje hund, människa eller annan person man älskar.
  Han är så fin, ljuvliga luddiga Sixten 🙂

 4. Ja visst har hjärtat en otrolig förmåga att växa? Så är det då man skaffar en till hund också, utan att nr. 1 försvunnit; hjärtat bara sväller och fylls med ännu mer kärlek! Detta trots att man tänkte att man nog inte kommer att kunna älska hund nr. 2 lika mycket. Jo pyttsan!

  Tack för att du visade fina bilder! 😀

  Kramalin

 5. Så känner jag med min lilla gamla kära gosekatt och min nya älskling. Och hjärtat är bra och öppet för kärlek och oftast har hat inte så stort svängrum eller ens möjlighet att ta sig in, men mycket lätt att ta sig ut, om man tänker efter. Jag tycker om den dealen.