Hur man beställer tidningen

Hörni. Nu ska ni få veta hur ni beställer min tidning. Det är mycket enkelt. Skicka ert namn och adress tillsammans med 20 kronor i ett kuvert till:


VF
UnderbaraClara
Box 3164
90304 Umeå.


Väldigt gammeldags sådär. Inga inbetalningskort utan reda pengar. Kontanter är kungen

Ni som bor i Norge eller Danmark kan självklart beställa tidningen. Ni skickar 30 norska/30 danska kronor. Det täcker tidningen plus portokostnaden inom Skandinavien

Ni som bor i resten av Europa kan självklart också beställa tidningen och skickar då 3 Euro i ett kuvert.

Ni som mailat mig och beställt tidningen måste alltså  förfara på det sätt som beskrivits ovan. Inga vanliga mail räknas som beställningar, tyvärr.

Tidningen kommer att finnas i en begränsad upplaga, så raska på ifall ni vill ha ett exempler. Formatet kommer vara lite mindre än vanlig magasinstorlek. Pappret kommer inte vara blankt. För det är dumt mot miljön plus att jag måste jag höja priset på tidningen. Och det vill ni väl inte?

Hoppas detta bidde tydligt och klart nu

Trevlig helg

Ps. Ni som prenumererar på VF får Claras Jul gratis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

42 kommentarer på “Hur man beställer tidningen”

 1. Jag måste bara få fråga vad som händer om man skickar in pengar och tidningen tar slut. Det är ju bara 20 kr men vad händer med dem då? Bara en liten fundering…

 2. det är klart att jag vill ha tidningen. nästa vecka är jag i sverige och dá kan jag ju skicka kuvert med svenska kronor. funkar det med en 50lapp för tidningen plus frakt till tyskland? jag antar att det är enklare för dig om du fár svenska kronor sá slipper du växla en massa euro…

 3. Å jag rusade till Posten med ens jag såg hur man beställde, där på höger sida om bloggen..
  Sen kom jag på att det är första brevet jag skickat på 15 år!! Det är ganska bekvämt med mail, men det är fint med brev..

 4. Jag skickade min beställning i förrgår … Jag hoppas att det inte var försent och att tidningen tar slut! Det borde i och för sig inte ta så lång tid för det lilla brevet att ta sig härifrån till Umeå. Kanske det får flyga, till och med? Jag skulle vilja följa med ett brev, se hur det färdas genom Sverige, det vore fascinerande … nej, nu fladdrar mina tankar iväg, haha. Kram på dig! /Cecilia

 5. mYCKET KLART OCH TYDLIT TACK…
  oj… capslock var på … inte meningen att skrika.
  Underbart… Ska försöka skynda mig d bästa JAG kan…

 6. jag måste fråga om något annat vitkigt 🙂 Den bannern som är längst upp på din sida/VF om operan Julie, är inte tjejen på bannern hemskt likt dig? eller hittar jag bara på?

 7. En liten fråga; om du får 30 danska kroner så är det i mynt, och jag tror inte att man kan växla mynt, vad gör du då? Men jag har kanske fel, man kan kanske växla.

 8. Hej Clara! Kommer din tidning med som bilaga till VF eller är detta enda sättet att få tag i den?

 9. hej clara! Jag är London svensk och vill gärna ha tidningen. Hur gör ja då? Skickar tre pund?
  Många kramar

 10. Jag undrar som Lina vad som händer om tidningen tar slut innan man får sin tidning. Dessutom undrar jag om man får beställa mer än ett exemplar?

 11. Blev så till mig i trasorna att jag vred kuvertet tokigt när jag skrev adressen, och frimärket hamnade lite på sniskan. Och den enda pennan jag hade i närheten var min gamla läckande reservoarpenna, så allt jag skrev blev skrivstil. Hoppas någon kan tolka mina kråkfötter 🙂

 12. Could you write the order instructions in English as well, I’m from Finland and would like to order the magazine, but my swedish is so basic I’m scared I’d do the ordering wrong…

 13. Så fort jag läste inlägget praktiskt taget studsade jag ut i mörkret tvärs över gatan för att lämna kuvertet i postlådan. Trots min rädsla mot mörker och mördare.

  Vad glad jag blev förresten över att du valde det enkla sättet som inte inkluderar kreditkort och fakturor!

 14. Hurra, i morgen sender jeg brevet med penger og krysser fingrene for at Claras jul kommer i postkassen min:)Fint å ha noe riktig godt å glede seg til!

 15. Å vad roligt! Beställning hamnar i brevlådan idag. Och vet du vad bra? Jag hade inte en krona, och var rädd att den skulle ta slut innan jag fick pengar – men så fick jag lite pengar nu så att jag kan köpa tidningen på en gång. Ibland blir man glad för små saker! Kanske jag får lite julkänslor också – dom är som bortflugna i år…

 16. Årets julklapp till mig och alla mina pysselvänner! Då undrar jag om det går bra att beställa flera, säg fem-sex st, på samma gång eller är det begränsat på något vis!?
  God pyssel jul!

 17. Vilket roligt sätt att beställa tidningen på! Vi skickar alltför lite brev nu för tiden tycker jag. Jag hoppas mitt brev hinner fram innan tidningen är slutsåld.

 18. Jag bor också på landet och har tillgång till världens bästa service – LANTBREVBÄRARE! Bara att lägga sitt lilla kuvert i en påse i den egna brevlådan, så tar brevisen med det och jag slipper cykla en halvmil!

 19. Hej! Studerar i skottland, så jag har bara tillgång till pund här, men vill ha tidningen skickad till mina föräldrar i Sverige. Hur många pund blir det då?

 20. Hi Clara,
  Sorry again: after writing mail to you I couldn’t read one that I received. Please, if it was yours to answer, could you please send me again? (or tell me here : it can help others readers) Sorry to disturb you like that… And thanks for all!

 21. Hi Clara, very sorry to disturb you like that but after sending a mail to you, I received one that I could’nt read. please, if it was yours to answer, could you send me again? Or tell me here (it could help others also). Thanks a lot!

 22. Hm… Finns det någon chans alls att man får tidningen om man beställer nu? Är väldigt sent ute, har dem tagit slut för längesen eller finns det kanske en sista kvar till en stackars glömsk mänska?

  CLARA TILL HELGA: Det går bra. VI kommer trycka en liten extraupplaga för eftersläntrade tidningsbeställningar