Smakprov från tidningen

rkosnr.jpg

Beställningarna på tidningen dräller in. Så himla roligt!  Ännu har inte jultidningen gått i tryck så ni som beställer under den här veckan och i början av nästa är garanterade ett alldeles eget exemplar. Hur ni beställer står beskrivet i högerkolumnen här på bloggen. Självklart får man beställa flera tidningar på en och samma gång!

Tidningen verkar svälla till 24 sidor. 24 sidor redaktionellt material utan en enda liten reklamannons för utfyllnad. Producerat på mindre än tre veckor. Jag är mäkta nöjd med mig själv. Lite mindre nöjd är jag med de 12 timmars arbetsdag(ar) jag för närvarande jobbar. Efter det här vill jag ta en lång semester. Till pingst. 2014. Eller så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 kommentarer på “Smakprov från tidningen”

 1. Vad handlar tidningen om? Alltså jul, men är det inriktat på mat eller pyssel? Jag har inte hängt med. låter spännande.

  Jag samlar också på råddjur lustigt nog!

 2. Mette: Mest på pyssel och julgodis och förstås inredning. Julstämning helt enkelt

  Nina: Nej som du ser på bilden så gör jag inte det. Jag visste inte ens att det fanns! Men toppen!

  Ingrid: TACK

 3. åh, påminner mig om att jag måste få iväg det där brevet med den nerstoppade tjugan! jag vill ha en tidning! måste bara komma ihåg att köpa frimärke och skicka det brevet…

 4. Jag är lite avundsjuk men mest så himla glad för din skull Clara. En vacker dag ska jag också ge ut en tidning, en vacker dag!

 5. Postade min beställning idag, och är så himla nyfiken och förväntansfull! Fast å andra sidan kan det inte bli annat än bra, då tidningen innehåller två av de saker jag gillar allra mest – julen och underbaraclara. Shit vad bra det kommer bli!
  Värme och sånt fint.

 6. Jag känner mig lika förväntasfull som ett barn som väntar på tomten på julafton…..

  -Kommer den inte snaaart!

  Men den som väntar på något gott, kan gott vänta till den 4 december!

 7. Ja, ta långsemester, det tycker jag du ska göra! Det förtjänar du. Fast du får inte ta semester från bloggen, hihi. Det skulle vi inte klara, dina läsare. Hoppas att du njuter riktigt av den här tiden nu också, det är ändå en fantastisk möjlighet att få göra en egen tidning! Kram /Cecilia

 8. Åh va du sliter! Ser fram emot tidningen, beställde den nyss! Håller tummarna att det inte blir krångel med posten då jag håller på att flytta i december 🙂 Kram kram

 9. Ja, stolt ska du vara! Måste vara helt otroligt roligt att få göra en helt egen tidning, precis som man vill ha den. Slit inte ut dig bara, lova det. Önskar dig en fortsatt trevlig kväll. kram Linnéa

 10. 2014 var ett sånt där årtal jag använde jämt förut för att uttrycka att nåt tog oändligt lång tid. Men nu känns det som att det börjar komma lite nära inpå… vad ska jag uppdatera mig med? Men ååh när är det klart då, typ tvåtusentjutvååå? kanske.

 11. å, vad kommer tidningen innehålla? recept och (inte alltför svåra) pysseltips hoppas jag på i alla fall. och kanske någon fin berättelse, någon dikt och tankar kring vad julen betyder för dig. så kul att du får göra din alldeles egna tidning. och att du satsar utan reklam är ju hur coolt som helst!

 12. Toppenskoj ska det bli! Jag har höga förväntningar och jag är helt övertygad om att jag inte blir besviken!

 13. Gud så du är duktig, gissa om man längatr tills den kommer! Beställde en till mamma med men det vet hon inte om! *fniss* Blir en glad överraskning!

  Tänk att få sitta ner ändalykten på kökssoffan i Lyckobackens kök och frossa i choklad då detta väl är över! Snart så! 🙂

  Kramalin

  PS. Vilken otroligt fin bild det här var!

 14. JAA så himla bra nyheter! jag blev nämligen väldigt nervös när du skrev att det var en begränsad upplaga, men nu vet jag att jag kommer få en 🙂

 15. Hej !
  Vi är 6 tjejer som startat ett nytt företag. Vi säljer ljus av olika slag:

  • Block ljus med dekoration
  (Du får själv välja vad just du vill att det ska stå!)
  • Geléljus i olika glas. Tex. Vinglas och enkelt ljusglas.
  • Doftljus av olika dofter av:

  • Grönt äpple
  • Äpple/Kanel
  • Vanilj
  • Skogsbär

  Besök gärna vår hemsida: http://www.nightlight.dinstudio.se

 16. Hej Clara!
  Vilken rolig idé med en egen jultidning, passar dej perfekt!
  Dina foton blir alltid så fina tycker jag, med bra ljus, vad har du för kamera och objektiv? Krävs det proffsutrustning för att kunna blogga så där snyggt tro?
  Kram! Emma

 17. Jag har petat ner ett kuvert i brevlådan med 20 riksdaler 🙂
  Och förlåt om jag inte kan släppa den där gula fina koftan, men jag fick inget svar på om det är en Wera? Ser fram emot tidningen!

 18. Jag är på långa vägar inte alls kristen. Jag kanske är någon sorts medelsvensson som tar avstånd från allt som har med religion och göra. Inte vet jag, jag kanske geniraliserar. Men när jag ser bilder på dig och läser dina texter på din blogg så får jag en lycklig känsla i mig. Du är lik en ängel och om jag hade träffat dig på stan hade jag nog verkat väldigt konstig. Jag hade nog bara gått fram och kramat dig, så tur är väl det att jag bor långt neråt i landet. Efter kramen hade jag nog bara sagt; Tack för att du finns och Gud välsigne dig, sedan gått min väg! Vilket är konstiga ord i och med att jag är ateist men orden känns så rätt till dig och jag menar det verkligen! Tack Clara för att du sprider glädje på denna pessimistiska värld. En stor kram till dig!

 19. Clara, såg du senaste numret av Hype? Vad tyckte du isåfall om Karins reaktion på att Filip Hammar var med i Katolska kyrkan? “Jag tyckte du verkade för intelligent för att vara kristen” typ? Blev så nedrans irriterad.

 20. Ville bara tacka för det du gav av dig själv på frälsis ikväll. Äkta, nära, vackert och verkligt. Jag och min vän blev mycket berörda! TACK!
  kram C

 21. alltså MYSCLARA så himla klockrent att du gör en tidning! HELT klart ska jag beställa en!!! åh så mysigt! visst kommer det vara recept i den???? 🙂