Mer jul

hh.bmp

Tidningen är en succé och jag är så tacksam till Er!

Eftersom efterfrågan på Claras Jul bara ökar har vi bestämt oss för att trycka ännu en upplaga. Så nu är det bara att köra på och beställa så mycket ni orkar. Igår var det till och med en person som beställde 35 tidningar på ett bräde!

Beställ genom att sätta in 20 kronor på postgiro 70 33 22 -8
I meddelandefältet skriver du ”Claras jultidning.” Kom i håg ditt namn och adress.

Ni som bor i Norge eller Danmark kan självklart beställa tidningen. Ni skickar 30 norska/30 danska kronor. Det täcker tidningen plus portokostnaden inom Skandinavien

Ni som bor i resten av Europa kan självklart också beställa tidningen och ni betalar då 3 euro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

52 kommentarer på “Mer jul”

 1. Ååh jag längtar verkligen efter min tidning. Den kom inte idag heller ): Jag beställde genom att betala in 40 kronor på kontot för lite drygt en vecka sedan, så det borde väl ha varit okej? (:

 2. Jag har precis bläddrat igenom tidningen som jag har fått hem i brevlådan. Den är verkligen jättefin! Tack för att du hjälper min julstämning på traven!

 3. Hej Clara 🙂
  Tack för den fina tidningen!
  Jag blev supersugen på att baka adventskakan till denna advent, men ser på baksidan av tidningen att en grej nog försvunnit. Hur varm ska ugnen vara, och hur lång tid ska kakan stå inne?

  Varma julhälsningar till dig!

  CLARA: Tack 😀 gör såhär
  När degen jäst färdigt penslar man kakan och gräddar formen i 200 grader i ca 20-25 minuter. Ska kakan frysas in kortar du baktiden med fem minuter och gräddar färdigt när den ska serveras. För att kakan ska blir riktigt saftig kan då lite smör hyvlas över. Adventskakan serveras med fördel ljummen. Oslagbart gott!

 4. Hei.

  Er det mulig å betale inn via Paypal?

  Hilsner fra Norge

  CLARA: Det vet jag faktiskt inte. Du kan ju prova

 5. Jag har beställt din tidning för åtminstone två veckor sedan, men jag har ännu inte fått någon…Jag skickade ett brev med namn, adress och pengar. Jag väntar så på att få den!

 6. Men Clara, vilken fin tidning! Som en karamellbutik. Har varit så orolig över att jag inte skulle få tidningen trots att jag skickade in beställningen i god tid, och det var skönt att hitta tidningen på hallmattan idag…bra jobbat, hoppas du får vila lite nu. Kram!

 7. varför har jag inte fått min tidning? 🙁 jag skickade min adress och en Selma-sedel i en kuvert nästan direkt..

  CLARA: ALLA tidningar har ännu inte levererats. Har du inte fått någon imorgon så maila mig din adress så får du en ny utan kostnad

 8. Fick min tidning i dag. Tack Clara, så fin och vacker den är! Har läst den tre gånger nu, ska nog baka adventskakan inför helgen och pyssla ihop en klocka att ge min faster. Så kul!

 9. Ååå, jag fick min tidning igår och blev helt toknöjd!!! Den ska bläddras i om och om igen kan jag lova. Tusen tack för en supertidning Clara!

 10. Jag är en av de lyckliga som fick den levererad i brevlådan tillsammans med VF (prenumerant, ja visst 🙂 ).
  Fantastiskt fin bilaga, tänk om din kunde komma lite oftare istället för de ..baskade reklambladen…. hahahaa. Tack för att du förgyller min dag med din blogg OCH nu även en tidning som jag sparat och kommer att ta fram som en liten pralin och njuta av! Kram/Ella

 11. Jag betalte för 2 tidningar men fick bara en… :-/ men den jag fick var finfin, ska spara läsningen till en sån där vill-inte-gå-upp-dag!

  CLARA: Maila din adress till mig så fixar jag ett till ex!

 12. Åh vilken mysig tidning! Kloka ord, fina bilder och mumsiga godisrecept. Rocky Road har varit ett stående inslag på vårt gottebord men i år ska den helt klart få sällskap av både ingefärskola och hasselnötstryffel…mums!=)
  Jag önskar dig en riktigt härlig och rofylld jul!

 13. ååh vad jag tycker om din blogg! går det att beställa jultidningen genom att skicka ett kuvert med pengar nu också?

 14. Önskar att min tidning också dimper ner i brevlådan snart. Beställde tidningen den 3 december & jag hoppas att inget gått snett med min beställning. Kliar ju i fingrarna i väntan på att få sätta igång med att göra nya julläckerheter! Tack för en fin blogg! /Emma

 15. Hej Klara!
  Mitt namn är Josefine Skoglund och jag skickade efter din tidnnig, men den har inte kommit! Vad kan ha hänt?! Jag vill så hemskt heskt gärna ha den !

  CLARA TILL JOSEFINE: Vänta ngn dag till och maila mig annars så löser jag det!

 16. Hej! Hittade inte postgiro på internetbanken, däremot VF:s plusgirokonto. Hoppas det gick lika bra!? Längtar så efter tidningen 🙂

 17. Men åh, nu börjar jag nästan gråta. Jag hann aldrig beställa något exemplar mitt i min tentastress, så jag blir så glad nu. Trodde det var försent. Längtar!

 18. Nu har jag beställt en hem till mig. Tänkte göra det förut men så glömdes det bort i all stress, men vilken tur att det gick att beställa även nu! Ser fram emot att få den på posten!

 19. Jag bara älskade tidningen. Den sitter just nu på en tavellist ovanför min säng och bara väntar på att bli igenombläddrar hundra gånger till innan jul!

 20. Hejsan! Jag är såå intresserad av din jultidning. Jag behöver ett clearingnummer för att betala in pengarna.

  CLARA: Nej du fyller i ett meddelande istället. Kul!

 21. Hej!
  I tried to write you in Swedish, but it was totally omöjligt to understand 🙂
  I’m very very interested in your magazine, but i don’t know how this “postgiro” works.
  Is it still possible to send you the money in an envelope?

  Tusen tack!
  Ilona/Finland

  CLARA: Yes you can

 22. Hej! Jag vill jättegärna beställa tidningen men banken (Länsförsäkringar) tillåter bara 30 tecken i meddelanderaden, så adressen får inte plats. Kan man beställa på nåt annat sätt?

  CLARA: SKICKa ett brev med 20 kronor till adressen i högerkolumnen på bloggen

 23. Hej Clara. Jag skickade efter två tidningar och jag har bara fått en :(. Kommer den andra snart eller har det råkat bli något fel?

  CLARA: Ifall den inte har kommit imorgon så maila mig så fixar jag en ny!

 24. hej!
  Jag skickade ett brev,dock lite sent 😛 kommer den snart eller ska jag beställa en till?

  CLARA : Vänta några dagar, annars kan du maila mig så fixar jag det!

 25. Vill tacka för den inspirerande tidningen, Clara. Kändes verkligen som den var gjord med hjärta. Så härligt att läsa då!

 26. Hjälp! Var finns adressen? Jag sitter här med ett brunt kuvert och många små eurosar men jag hittar ingen adress ju.

  CLARA: I Spalten här till höger på bloggen. Röd skrift

 27. Tack för en supermysig tidning! Den ligger på köksbordet och bjuder in till pyssel, iväg på affärn o köpa ingredienser till julgodis 🙂

 28. åh ja!!! blev sjukt ledsen när jag insåg att man var tvungen att beställa innan 1 december förut, men nu kan jag ju kirra den. underbart!

 29. Började just undra varför ingen tidning kommit ännu-har satt in på giro, uppgivit namn och adress-men ser nu att det är flera som väntar.
  Bara att ha tålamod, tydligen, hoppas bara att den kommer före jul:-)

 30. Vad roligt att det går så bra med den! Jag har inte fått min tidning ännu, hoppas hoppas hoppas att jag får den imorgon!

 31. Tidningen är hur underbar som helst. Jag fick hem den på posten i tisdags och har bläddrat i den lite då och då varje dag sedan dess. Bara utformningen av tidningen är fantastisk. I helgen ska jag försöka hinna baka lite av det som finns med också. Det verkar så gott 🙂

 32. Tidningen kom hem till mig igår. Den är alldeles underbart ljuvlig. Den förgyllde min dag och definitivt min jul. Stort Tack!

 33. Hej Clara! Undrar hur lång leveranstiden är på tidningen?! Har ett företag där jag tänkte att de anställda blandannat skulle få din tidning i julklapp!Kram och tack för en jättebra blogg!

  CLARA: När beställde du? Innan första dec borde de har kommit, annars i början av nästa vecka. Maila mig om du inte får tidningarna så ordnar jag nya!

 34. Det kom aldrig någon tidning till mig, ska man sluta hoppas nu?

  CLARA: ÅHnej! När beställde du? Ifall det var innan den 1a december kan du maila mig så får du ett nytt ex i brevlådan!

 35. Fortfarande ingen tidning i min brevlåda, trots att en kompis som bor nära fick sin i tisdags. Har så himla dåligt tålamod, hoppas den kommer imorgon.

  CLARA: Vilket datum beställde du`? Ifall tidningen inte kommit fram så hör av dig med din adress till mig

 36. Hej Clara! Jag vill beställa jultidningen genom att skicka ett brev men jag hittar ingen adress, du skriver att det ska finnas en i högerkolumnen på blocken men hittar ingen… Försökt med internetbeställning men det verkar bara gå att göra betalningar till BANK- eller PLUSgiron därifrån.

  Mvh
  Emma

  CLARA: Maila redaktionen@folkbladet.nu så hjälper de dig

 37. Jag tycker så mycket om att läsa din blogg och att få se det du gör. Nu känns det ännu bättre i magen när jag får ta del av något du gjort på riktigt. Faktiskt hålla det i handen. Tack för mysig tidning!

 38. Hej du. Ju, jag beställde 2 jultidningar men har än så länge bara fått en. Skall jag vänta lite till eller tror du att nått har blivit fel? Jag fick tidningen för kanske 3 dagar sen.
  /tant trassel

 39. Alla ni som undrar om det här med postgiro…:

  Postgiro heter numera plusgiro, en förändring som skedde för ett par år sen.