Vintervy

Jag har haft världens längsta julhelg tror jag. Festligheter från dan före dan före dan till trettondagsafton. Men nu är det dags för verklighet igen. Det känns riktigt skönt. Man ska vara ledig och kalasa så länge att man börjar längta jobb igen – då är man utvilad. Titta vad fint jag har haft det

jul-09-240.JPG

Iskyla och porlande vatten

jul-09-249.JPG

Röda små hus med frosttäckta fönster

jul-09-229.JPG

Snötyngda träd och stugor

jul-09-287.JPG

Hundar iklädda stickade tröjor. Fjantigt men nödvändigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Vintervy”

  1. Åh, va sista bilden är söt! Jag har lite svårt för hundar i kläder, men när det gäller flera minusgrader och en tröja/jacka på frusna hundar kan jag inte annat än att le, det är ju så sött. När dom däremot får skor och byxor, då har det gått lite för långt. Kram!

  2. Hahah, den där blå tröjan trängde jag in min katt i också inför en bilfärd. Hon fann väl sig rätt bra i sitt öde, men det ser ut som att Melker passar bättre i den =)

  3. Oh my god, where did you get melker’s pullover?? It’s so cute, I need one for my puppy, too! It’s so cold in Berlin…

  4. Clara! Jag vet att det är fult med bloggreklam men jag har startat en skönlitterär blogg, jag lägger upp en novell varje dag. Och jag skulle bli så glad om du tittade in. Puss!

  5. Clara, vad skulle du ge för råd åt en 20-årig tjej som är hemskt sugen på att skaffa sig ett hus på landet? Och PS, kan inte VF ge dig en enklare adress så att man slipper gå igenom deras hemsida hela tiden? Fast det kanske är meningen.DS

  6. det är inte fjantigt att klä sin lilla hund i tröjor. har själv en terrier och faktum är att dom tycker själva att dom är fina! 🙂

  7. Så öronlocksavlägsnande och själrensande vackert! Det är något visst med snö, även om den måste skottas. Melker ser lite tuktad ut, men han klär i blått. Tack för en underbar blogg. Kram!

  8. Nej nej nej, inte fjantigt, bara nödvändigt! Hade det varit sommmar hade det varit fjantigt, inte nu. Min hund fick ha både jacka och skor på sig i dag och vi bor ändå i Malmö! 🙂