En Pikant premiär

pikant-284.JPG

pikant-125.JPG

Jag och programledaren Erica

Jag har en rolig nyhet för alla er som läser min blogg:  Nästa vecka är det premiär för mitt program i radio. En hel programserie närmare bestämt. Ett pysselprogram i 20 delar som spelas in hemma i mitt kök. Det är världens drömprojekt! Varje vecka hittar jag på ett nytt roligt pyssel. Tänk att man kan jobba med det!  Programmet heter Pikant och är småputtrigt hemtrevligt och riktigt fint att lyssna på när man till exempel bakar bullar eller ligger hemma sjuk. Varje måndag klockan 16 och tisdag förmiddag kommer programmet att sändas i P4, med start nästa vecka. Och ni som inte bor i norr kommer självklart kunna lyssna på nätet istället. Jag fixar länkar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

36 kommentarer på “En Pikant premiär”

 1. Nej men vad kul, Clara! Det ser jag fram emot att höra (över nätet då, tyvärr bor jag inte ett dugg i norr). Kram /Cecilia

 2. Kul kul kul!!!! Ska absolut lyssna! (Över nätet, bor inte i Norrland)

  Och vilken fin bild av dig och ditt kök

 3. Gratulerar, det låter skitkul! Jag ska absolut lyssna. Över nätet, då jag inte bor en endaste gnutta i norr.

 4. Så innmari flotte fotografier du tar, Clara!
  Har du noen tips til en amatørfotograf som ønsker å bli bedre? Hilsen fra en norsk tjej som følger bloggen din 🙂

 5. Hej Clara! Blev tipsad om din blogg av en klasskompis i höstas och har tittat in då och då sen dess, blir alltid väldigt glad och inspirerad till kreativitet och frimodighet! Sen kände jag igen dig och din man, men kunde inte placera er, tills det slog mig härom dagen! -Satt inte vi bredvid varandra på Elof och Josefins bröllop? Enligt min man ritade jag även en förvirrad karta över Göteborgs shoppingstråk åt er, men det har jag glömt 🙂 Hur som helst, det är verkligen jätteroligt att din blogg finns och att du påverkar så många på så bra sätt, du inger förtroende, äkthetslängtan, skaparlust och glädje. Ber att du får vara fortsatt välsignad och använd i den du är. /Zandra

 6. Så himla kul. Jag hade gärna önskat att du skulle syssla lite med tv också. Spela in matlagnings/pysselprogram i svartvitt med skön musik i bakgrunden. Tänk vilken succé du skulle göra! Jag röstar för det som ditt nästa projekt. Lycka till med radion.

 7. Grattis Clara! Jag känner ju bara dig genom bloggen men jag är så glad att det går så bra för dig, du förtjänar verkligen det!

 8. Grattis Clara. Jag kommer bli en trogen lyssnare. Tänk så mycket roligt du får göra. Jag förstår att det må vara rätt stressigt ibland men jag hoppas du kan njuta av allt det roliga du får göra under tiden det sker. Allt gott till dig! /Linnéa

 9. Som radiojournalist tycker jag det låter extra kul! Jag ser fram emot att höra programmet. Du vet inte om det kommer som podd också?

 10. Jag ska också definitivt lyssna på nätet. Så roligt!
  Jag ÄLSKAR den charmiga idén med Bokstavskex på papper i citronskålen. Coolt. När jag var liten hette de Tom och Jerry-kex.
  Ha en riktigt mysig helg!

 11. Grattis! Det ska bli ett nöje att lyssna på ditt pysselprogram. Måste ju bara säga att du är så himla söt och säkert ännu sötare i verkligheten. Ha en trevlig helg!

 12. Hej Clara! Har varit på mitt lantställe hela julledigheten och fejat och tagit paus från internet. Kommer hem, slår på datorn, och möts av massor av nya inlägg på UnderbaraClara. Vad underbart! Nu ska jag frossläsa.
  Extra kul med ett radioprogram också. Jag bor i södra Sverige så jag får förlita mig på webbradion. Ser fram emot det. Ha det gott!

 13. Vad kul! Grattis!
  Kan man lyssna på radioprogrammet i efterhand på något sätt, om man inte har möjlighet att lyssna den tid då det sänds?

 14. Åh va duktigt du är, det var roligt att höra rösten på dig, har ju läst din blogg ett tag nu. Ser fram emot nästa program =)