Favoritfärgerna

gulkofta-024.JPG

Ni har önskat outfitbilder så outfitbilder ska ni få! Idag har jag min älskade klänning från Rules by Mary och myskoftan från Åhlens. Det här är min favoritfärgskala. Gult, plommon, rosa, turkost, grönt och blått

gulkofta-032.JPG

Det ni inte vet är att mellan första och andra bilden togs har jag fått panik och tjofsat ut i träskor med en hund som pinkat inne. Torkat kiss, skurat golv samt plockat upp en skitlort. Sedan ställt mig framför kameran och försökt se fräsch ut. Som om ingenting hänt.

Åh det glamourösa modebloggslivet!

Här kan du se en klänningsmodell som jag tycker funkar i de flesta lägen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Favoritfärgerna”

 1. Den där koftan är superfin! Den finns på rea nu i den lite mer plommonlila färgen, tyvärr inte den gula som jag suktat lite efter…

 2. Jag tyckte till och med att du var ännu finare på andra bilden! Men det är kanske rosorna på kinden och att din ögonfärg syns ännu tydligare! Så fin bild!
  Tack för att du gör världen vackrare!

 3. Haha åh Clara du är sannerligen underbar både i bild och ord!
  Helt fantastisk kontrast med lite kiss-skurande till ditt dockansikte. Sånt gillar jag!

 4. stormtjusigt trots att jag brukar ha en lite smått negativ inställning mot gula kläder! fast det är nog mest på mig själv eftersom jag har gul hud.

 5. Hej,
  Jag har läst din blogg ett tag nu och jag avundas dig. Ett lyckligt och hållbart liv. Du har gett mig en ny insikt i livet och nu strävar jag efter ett enklare och lyckligare liv. Jag vill bara säga tack för allt du ger. Tack!

 6. Å det gick ju bra!
  Hälsningar och allt gott önskar jag dig i fortsättningen.kram från Sus

 7. Du är så skön! Gillar texten. Du verkar vara en helhärlig en. Underbara färger, fantastisk klänning! Gillar för övrigt din finfina lampa i bakgrunden också=)

 8. Oh, underbaraclara, du är underbar.
  Tack för att du förgyller min fruktansvärt tråkiga arbetstid på kontoret med din härliga blogg.

 9. Haha, eller hur! Du är fin som bjuder på dig själv! Så vacker du är sen, naturlig skönhet slå allt! Har du tagit bilderna själv alltså? Jag har aldrig fattat det där, jag är jätte dålig på “self cam”. Har du en jätte bra kamera oxå säkert? Nus kriver jag som en kratta, du är underbar ville jag få sagt i alla fall. Sköt om dig!

  CLARA: TACK! Jag knäpper med en fjärrkontroll alla bilder själv. Kameran är en Canon EOS 5D Mark II.