Blek och intressant

kyrktjejerna-hos-mig-dagens-outfit-2-237.JPG

Äntligen har det blivit vårigt nog att använda min julklappsklänning

 kyrktjejerna-hos-mig-dagens-outfit-2-135.JPG

Den är ju så särskilt skön att flaxa runt i. Flott till och med! Nu önskar jag bara att kroppen kunde få en lätt solbränna. Men det verkar vara ett omöjligt företag så jag får nog nöja mig med att vara blek och intressant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

41 kommentarer på “Blek och intressant”

 1. Äh, blek är klart snyggare än solbränt. Jag skulle gärna ha sådan där mjölkigt vit hudton som du verkar ha. Istället är jag lite gråblek med tusen och åter tusen födelsemärken. Så kan det gå.

 2. Blekhet, det är så fint. Faktiskt någonting att vara stolt över! Själv kämpar jag med att få så lite färg som möjligt nu för tiden, vilket många runtomkring mig tycker är konstigt! De personer som är bleka, är minst lika förtjusande som de med bränna. Så resonerar jag!

 3. Vilken fantastisk klänning! Och blek och intressant är min melodi. Kanske med några fräknar på näsan, eftersom jag alldeles för ofta glömmer bort att smeta på solskydd. 🙂

 4. personligen tycker jag nästan ju blekare desto bättre! Särskilt om man är rödhårig, även om det finns folk som passar väldigt bra i något solbränd hy.

 5. Nu har jag läst din blogg i minst ett år och aldrig kommenterat. Det är ju så många andra som gör det så jag har känt mig överflödig… MEN, måste säga att den första bilden är alldeles underbar, finaste bilden på dig ever! Ditt röda hår blev så himla fint och den blå klänningen (som för övrigt är superb) gör sig så bra ihop med det. Rött hår och blekhet går väl för övrigt hand i hand?

  CLARA: haha tack snälla. Ja det var på tiden att du kommenterade ;P ja, blekheten framhävs tydligen väldigt tjusigt av det röda håret så det är jag glad för

 6. Du har ju helt fantastisk hy!
  Hur gör du?

  CLARA: använder MYCKET smink. Jag har inte fantastisk hy annars kan jag trösta dig med

 7. Hej!
  Jag tycker jättemycket om din hårfärg och är sugen på att skaffa likadant 🙂
  Vet du vad färgen heter?

  Mvh Ida

 8. himla tjusigt! vill med ha solblekta armar och ben att dansa runt i blommiga klänningar med. Fast blek och intressant är inte så tokigt heller. Det funkar ett tag till

 9. Hur vacker som helst Clara! Du ser så himla frisk ut, som att du precis kommit in efter ett träningspass typ. Kanske var det snarare ett bullbak 😉 Gillar håret råmycket!

 10. Det är vackert att vara blek, jag är halv singales (srilanka) och när jag besökte mina släktingar tyckte de att det var konstigt att jag och min sambo solade hela tiden, för det är ju så vackert att vara blek!

  Tänk vad gräset är grönare på andra sidan.

 11. Åh, jag kan inte se mig mätt på dig! Du är helt bedårande vacker! Rött hår är så fint till blek hy.

 12. 2 frågor ang färg:

  1) färgade du håret själv isfl vilket märke o nivå? el hos frisören och fanns det isfl något namn/nummer el andv du nån bild på tex nån kändis hår när du sa vad du ville ha?

  2) vilket märke o nummer är det på ditt läppstift?
  Hittar ALDRIG rätt nyans av röd!
  Urk!

  TPFH!

 13. oh. du ser ut som en porslinsdocka. det är SÅ blekhet ska se ut. skir och vit. så himla vacker. grattis i efterskott!

 14. så jävla snygg tjej och klänning! men visst blir det skönt att få lite färg sen när solen visar sig mer. men snyggt!

 15. Idag var jag på Erikshjälpen bredvid jobbet och såg en klänning där som var sååå DU! Jag tänkte på dig med en gång och fick ett plötsligt sug av att köpa den till dig och skicka upp den. Kram på dig!

  CLARA: haha, vad roligt! Du är rar du

 16. oj du är sjukt lik Anna Bergendahl! (eller visst heter hon så, hon som vann melodifestivalen?) Och klänningen är huuur fin som helst!

 17. I saw this photo of you on Q’s Daydream. I absolutely love your hair color, and this photo reminds me of ‘Joan’ on the TV show Mad Men.