

Igår blev det ljummen potatissallad med rädisor och drivor av dill.
Så himla härligt att bara gå rakt ut i trädgården och plocka in middagen!
Potatissallad
Tid
ca 30 minuter
Gör så här
- Först alltså – potatis och rädisor och dill.
- Turkisk yoghurt med 1/4 majonnäs blir en perfekt dressing.
- När jag gör sallad vill jag inte att potatisen ska simma runt i dressingen, som när man köper den.
- Ett tunt lager dressing på potaten räcker bra.
- Och två vitlöksklyftor och massor av svartpeppar ska det förstås också vara.
6 svar
Åh, gisses så gott det lät!
åh så gott!
Vilken vardagslyx och kunna plocka in råvaror direkt från trädgården! Hoppas du haft en skön helg.
/Frida
Åh så gott! Det där är riktig sommarmat det! Vi brukar göra liknande, och hackar i det som finns i landet för stunden. Rädisor, majrovor, sallad, lök, och potatis förstås!
åh fy så gott!
Ja tar garna rubbet!