finkameran-379.jpg

Det här är gamla bilder –  I know – men jag tänkte bara tipsa lite.

 Om jag sminkar mig på sommaren (vilket inte alltid är fallet) gillar jag den här stilen. Knalliga pasteller. Ögonskuggan är från Nouba och läppstiftet är egetligen en läppenna från FACE. Alltid när jag har knalliga läppar åstadkommer jag det med en läppenna. Mycket enklare att få snyggt än ett läppstift. Sitter som berget och ger inga avtryck. Inte ens när Jakob smakar mina smällkyssar!

picture-4608.jpg

Det här är en annan favorit. Här har jag bara duttat på lite svagt läppstift med fingrarna (tror att märket var Make up store – samma som på mitt bröllop) och  på ögonlocken har jag en illande grön skugga som är ett supergammalt fynd från H&M. Den färgen blir magisk till mina blå ögon! Jag tar en smal pensel och blöter i vatten innan jag penslar kring ögonen för att få färgen att bli supertjock och mäktig. Sedan suddar jag på själva locken! Frågor på det?

Ps, basen är lagt med ID puder, olika nyanser beroende på hur brun jag är

Min sminkrutin – se filmen!