Eh…julpyssel


Ja jag vet att det är spöstraff på att julpynta i oktober. Men i år har jag inget val. Jag kan skylla på jobbet, mohaha, för jag förbereder en tidningsfotografering hemma hos mig, med jultema. Så det är bara att plocka fram pyntet och finna sig i det. (Och jag kan inte påstå att jag lider, snarare tvärtom) Men sedan får nog pyntet åka ner i lådan igen även om det känns tråkigt. För den som väntar på något gott…eller vad det nu är man säger när man försöker inbilla människor att det finns något klokt i att avstå från naturliga drifter. Som julpynt till exempel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Eh…julpyssel”

 1. Haha, jag brukar faktiskt också börja längta efter julpynt i oktober men har som personlig regel att inte börja före november :p I år tror jag dock det blir lättare än vanligt att vänta för jag har så mycket höstinspiration ^^

 2. Så himla mysig bild! Jag och familjen brukar vara busiga genom att baka lussebullar och dricka glögg lite för tidigt. Som i oktober. Julen är för fin för att avstå på nåt sätt och den är ju så himla mysig!

 3. Jag brukar inte direkt ha någon sådär stark jullängtan men i år har jag faktiskt börjat känna redan nu att jag ser fram emot allt julmys, julgodis, stämningen, allt ljus i alla fönster ååå… 🙂

 4. Jag jobbar på Panduro och där är nästan all jul uppe i butiken så det är helt okej för mig att du börjar julpyssla nu.. 🙂 Men jag håller med om att det är lite tidigt.. För jag är ju nästan less när det väl är jul..

 5. Det tråkiga med att många “tjuvstartar” julen, tycker jag är att så många tröttnar och slänger ut den så fort. Julen hinner ju inte ta slut… Förberedelserna är mysiga och en del av julmyset, men jag älskar att sitta och titta in i granen i mellandagarna och fram emot nyår, då när jullugnet har kommit på riktigt. Julen kanske inte riktigt vara till påska här hos oss, men alla gånger är den kvar till tjugondag Knut!

 6. Riktigt allt behöver ju inte åka ner om man inte vill. Men det är samtidigt något speciellt att plocka fram allt och pynta till det. Det är ju då man får den där riktigt goa jul-känslan!

 7. Va underbart. Jag har själv sådana julkänslor när barn har sprungit runt och sålt jultidningar. Jag vill ha röda gardiner, ulliga tomtar och planscher med julbudskap på väggen NU NU NU! =)

 8. Mitt tips är att låta pyntet hänga kvar……..speciellt om det är så att ni ska ha barn innan jul……..man brukar vara fokuserad på helt andra saker än julpynt efter att ha fött fram världens dyrbaraste skatt.

  Jag har själv tre barn (och är bara 2 år äldre än dig) varav 2 är födda vid jul…….(och det var inte tvillingar)

 9. Det är rätta takter det tycker jag! Själv städade jag till julmusik igår och fick en idé om att arrangera en julmyssöndag i Söderhamn i vinter…

 10. hej! Vilken mysigt kort! Jättefint och juligt! Det vore mysigt om du skulle sälja det som julkort. Kanske du har andra juliga foton också. (kanske vinsten kan gå till något gott ändamål, som brästcancerfonden).

  Kramar!

 11. Jag fick undantagstillstånd av min vän att hänga upp min adventsstjärna redan nästa vecka. Eftersom jag bor i en studentlägenhet har jag bara en taklampa och för att få det där mysiga ljuset om kvällarna så hade jag tänkt använda nämnda adventsstjärna. Dessutom är jag ju hemhemma över julen, så för att få uppleva lite julpynt och -stämning i min egen lilla lägenhet så måste jag ju börja lite tidigare!

 12. åh jag är precis som dig när det gäller jul, försöker att stå emot att börja lyssna på jullåtar nu men vi får se hur det går, assnygg bild fresten! 🙂