Vi går där isen är som tunnast

Radiominne från 2010: I Pikant idag talar vi om Allhelgonahelgen, binder fina kransar samt gör ett tjusigt minnesstilleben på en bricka. Som bricka använder jag en vacker gammal spegel. Det är ju en sån där typisk shabbychic grej som är riktigt fin. Spegeln ser ut som en tunn, tunn is.

Det här pysslet har några på nacken från tiden då jag gjorde Pikant i P4. Sen september 2016 gör jag En Underbar Pod med Erica – här kan du höra alla podavsnitt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Vi går där isen är som tunnast”

 1. Hej Clara!
  Vad roligt att du gjorde kransar i Pikant! Själv har jag under åren gjort mängder med kransar på fri hand men alltid utgått från en halmstomme. Det där med tidningspapper lät ju ännu bättre men jag har två frågor angående det.
  1. Jag förstod inte hur du sätter ihop tidningsrullarna i varandra och hur du får dem att sitta kvar i varandra när du gör en cirkel av dem?
  2. Håller tidningen en hel säsong eller blir stommen mjuk efter några veckor?
  Hoppas du får en fin dag!

  1. Om man rullar dem hårt håller de bra. Jag använder frystejp för att få ihop dem. Lycka till!

 2. Det ser fint ut, det är så mysigt med allt pyssel som hör hösten och vintern till. Vi har halloween-pysslat och snart är det julpyssel på schemat. Underbart. Tack för en superfin och inspirerande blogg. Du gläder mig.