Njuta

Det bidde inget renoverande idag. Spacklet var mögligt, slipen utlånad liksom rollern och bygglamporna. Men lika bra var det för istället storstädade vi huset. Nu är det så skinande rent att man blir salig. Jag har bakat bröd och saffranskaka och nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av alltsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Njuta”

  1. Ja, tänk att det sällan blir som vi tänkt oss, men i slutändan brukar det faktiskt oftast bli bättre just som det blev!.. ;-D
    /*

  2. Då var det säkert en meningen att du inte skulle jobba på din lediga dag ^^. Älskar det vackra trägolvet! Drömmer om ett eget hus på landet när universitetsstudierna är avklarade. Ha en fin helg!

  3. Nämen! Vi har ju samma soffa! Åh, jag älskar min lilla soffa! Den var målad i en äcklig brun, nästan rosa, liksom leverpastej:ig färg när vi fyndade den på Erikshjälpen i Huskvarna. Sitsen var också rosa-ish, men det syntes knappt för den var så smutsig. Nu är den svart och har ett fint färgsprakande tyg på sitsen. Liten, nätt och sjukt bra!

  4. Hittade först idag till din blogg och känns som HUR kan jag ha missat den? Kristendom, hundar, barn, snygga kläder, journalistik och att du kommer från Västerbotten där jag trivdes som bäst i många år! Härlig blogg!

  5. Efter en kväll av att köra alldeles för påverkade människor till och från krogen, är det helt underbart att gå in på din blogg och drömma sig bort från stan. Men nu ska jag nog försöka natta snart. Lycka till med barnkammaren, när det väl beger sig!