Klassisk jul


Åh så himla härligt med advent! Imorgon kommer Malin och Johan hit på vintermys. Själv ligger jag på soffan just nu och bara njuter av att det är nystädat, att apelsinerna är fullproppade med nejlikor och hyacinterna slagit ut. Och så vill jag verkligen rekommendera att lyssna på P2 som ända fram till jul sänder julmusik på nätet, i två olika kanaler. En som heter Klassisk Jul och spelar klassisk julmusik och så Bjällerklang som spelar allt annat. Sjukt mysigt att slå på när man bakar eller pysslar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Klassisk jul”

 1. Hej Clara! Jag har nyss flyttat och skulle gärna vilja ha ett tips. Flyttat in i en jättegammal lägenhet med fina attribut, men vetesjutton vad jag ska ha för taklampa i mitt stora rum? Jag vill ha en stor och fin och o-modern ;). Vet du nån fin?

  Kram Sinni

 2. Nejmen! Så festligt. Skall jag apsilut kolla opp.
  Själv har jag lyssnat till frank sinatras juleskiva hela dan. Fantastiskt mys!

 3. Åh, härliga stationer! Påminner om spraydio som jag alltid lyssnade på, nån gång för tusen år sedan, och deras julkanal. Mm, det var tider det 🙂

 4. Glad första advent! 🙂 Och tack för radiotips, själv håller jag på att sätta ihop två Spotifylistor: Julmys och Julfest. Liknande tanke som P2:s tror jag…

 5. Det är skillnad på jul och advent. Förstår inte varför advent ska vara ett långt utdraget julfirande. Vad har man sen att plocka fram när det väl blir jul?

 6. Nämen, va paff jag blev att läsa “Imorgon kommer Malin och Johan hit på vintermys” för det är precis så vi heter i den här familjen 🙂 Men tyvärr syftade du inte på oss men hoppas ni får trevligt! Tack för julradiotipset 🙂

 7. Tusen tack för din fantastiskt fina blogg och speciellt för tipset på P2:s julmusik, den är helt underbar. Jag har lyssnat hela dagen och myser med levande ljus. Glad Advent!
  Tove