Svinhugg går igen

Har precis uppfunnit en knäck som är så god att ni skulle skita i brallan om ni fick smaka (nära på att jag fick byta byxor ju!) och recept utlovas så snart det publicerats i tidningen.

Mellan varven går jag ner och hugger ved i källaren. Det är så särskilt bra när man är förbannad – att hugga hårt med yxa. Svinhugg går igen tänker jag och hugger lite till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Svinhugg går igen”

  1. Ja konstigt nog kan jag det! Helt fantastiskt faktiskt. Men man rör ju inte på benen. Bara står stilla och hugger hårt med armarna så dt går fint

 1. smart att hugga i källaren. vi hugger i ladan för vi har ingen källare. men det lät smidigt.
  själv skottar jag ryggen av mej men härligt är det att få ta i lite. och visst hjälper det mot eventuellt tillfällig agg.

  1. jag använde gamla sminkburkar men kolla på sminkaffärer, de brukar ha tomma resekitt med småburkar man kanske kan göra något utan

 2. Åh, det där ser fruktansvärt smarrigt ut!

  Jag har en fråga, eller snarare efterfrågar jag ett inlägg.
  I år beslöt vi oss i familjen för att inte köpa massvis med onödiga prylar till varandra i julklapp, utan lite “enklare” saker. Det är ju ändå oftast de där små, genomtänka sakerna man blir mest glad över.

  Har fixat klappar på detta tema till alla familjemedlemmar, med ett undantag: min lilla mormor. Efter lite tankeverksamhet fick systern och jag då idén att tillverka någon form av ätbar julklapp till henne. Vi vet inte riktigt vad bara, och det är här min fråga kommer in.

  Din blogg är ju full av massa roliga recept och annat pyssel (som knäcken här ovan) Hade du inte kunnat tipsa om lite ätbara julklappar man kan göra själv? Gärna sånt som håller ett tag (muffins och limpor i all ära, men de ska ju helst inte hinna torka i paketet innan julafton) Vad sägs?

 3. Ser grymt smarrigt ut. Jag måste bara fråga om du har Katrin Zytomierskas rädda-julen-för-barnen-kampanj?? Jag är väldigt impad. Det här med att få barn gör häftiga grejer med folk.
  Impad också av vedhuggandet! 🙂

  Än en gång – din blogg är verkligen underbar. Både mina döttrar och jag läser och gillar.
  Allt gott önskar jag dig!

 4. Hejsan!
  Det ser verkligen jätte gott ut! Måste snart också börja jul baka!
  Förra året gjorde jag nog den godaste gräddkolan någonsin!
  Problemet var att jag inte kunde sluta äta den=)

 5. Ja gör det ! Är grymt sugen på att göra årets godaste godis, knäck !
  Men känner att jag måste vänta lite, annars blir det FÖR många omgångar knäck i år….tsss…