Stjärnor

När jag blir nog less på vår skruttiga loppissoffa slänger jag på ett överkast. Det här fina lapptäcket till exempel. Passar faktiskt riktigt bra till jul med de stora stjärnorna. Men inte gör det soffan skönare direkt. Hade jag råd skulle jag ge mig själv en ny soffa i julklapp.

Och i hörnet lyser min fina julstjärna, köpte den på Åhléns förra året. Gillar att hålen i stjärnan bildar en cirkel. Blir väldigt vackert när den är tänd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Stjärnor”

 1. så fint med lapptäcket på soffan. ni verkar ha jättemysigt i ert lilla hus, är så avundsjuk på ert kök.
  hoppas du och magen mår fint :o)
  kram från en trogen läsare.

 2. Det är verkligen bra med överkast eller filter. Det döljer det mesta. 😉
  Det var ett otroligt vackert överkast du hade! Har du gjort det själv eller?

 3. Åh vilket underbart vackert överkast!! Ett sånt vill jag göra nån gång om 20 år när jag fått lagat symaskinen och tror att jag skulle klara av att slutföra projektet. Ok… om 40 år istället då, då kanske jag har samlat på mig det tålamod som behövs… *suckar längtansfullt*

  1. Jag har också ett som ser på pricken likadant ut. Alltså på pricken. Det har min svärmor gjort, hon var väldigt duktig på alla möjliga hantverk och sålde mycket av det hon gjorde. Var kommer era lapptäcken ifrån?

 4. Vet du. När jag var på smällen så byte vi soffa från oskön till skön. Det bästa, värdaste vi skaffade. Innan ungen pluppade ut såklart.